Про кульки бачила вчора.. зачепило.. Куплю собі торбинку, тільки б десь знайти...
Я сьогодні погодувала бідних собак, котрі живуть коло нашого будинку.. Я раніше від них постійно тікала, бо боялась щоб не вкусили... А тепер навіть знаю всіх, як вони виглядають... Купила їм палку ліверної.. вони такі чемні були...чекали кожен на свій шматочок..
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
А ми не помітно, ніби на одній кухні за чашкою кави посиділи та поговорили.Гарна у нас компанія підібралась.Мої вітання вам дорогі дівчата.
Сто процентів! Всім також вітання ,.Я , скажу вам, не є така великодушна , як наша Ксенічка, - але повністю підтримую іі сторону . Це велика сміливість говорити на такі (як би мовити "високі теми") і бути такою , як є. Натонька , ти мене вразила про палку ліверноі, бо я також боюсь таких собак.
Я сьогодні погодувала бідних собак, котрі живуть коло нашого будинку.. Я раніше від них постійно тікала, бо боялась щоб не вкусили...
Я теж їх завжди боялась і взагалі боюсь собак, хоча жодного разу вони мене не кусали. А мій синочок їх навпаки дуже любить. Він ще дуже маленький (рік), але реагує на собак миттєво. Пробували різних тварин, але ніякої реакції. Тому, я теж почала годувати наших дворових собак, бо як ми гуляєм, то вони від нас не тікають і дитина дуже щаслива.
Якщо вже така тема, то я вам пропоную, хто має можливість допомогти цій жінці. Сюжет про неї випадково побачила по Інтері. Перед такими жінками треба ставати на коліна. Я знаю, що такі випадки непоодинокі, але допожім хоча б одній сім'ї.
Я думаю, що кожен з нас може кинути на її карточку по пару гривень, для нашого гаманця - це не дуже відчутно, а жінці і дітям хоч якась поміч.
Це справа кожного, але сюжет мене дійсно вразив. тут
P.S. Шкода, що наша держава не може підтримати таких матерів.
Повідомлення відредагував Ludka - 21 лютого 2012 23:52
Я , скажу вам, не є така великодушна , як наша Ксенічка, - але повністю підтримую іі сторону . Це велика сміливість говорити на такі (як би мовити "високі теми") і бути такою , як є.
Нінок дякую тобі.Я проста,а ви дуже великодушні,що не пройшли повз,а заглянули і підримали. Дякую вам. Нехай Господь благословить ваші добрі справи.
Повідомлення відредагував Ксенічка - 4 грудня 2013 19:15
Я теж їх завжди боялась і взагалі боюсь собак, хоча жодного разу вони мене не кусали. А мій синочок їх навпаки дуже любить. Він ще дуже маленький (рік), але реагує на собак миттєво.
Синочок молодець! Додаю прохання що писала Людочка:
Цитата: Костя Люда
Перед такими жінками треба ставати на коліна. Я знаю, що такі випадки непоодинокі, але допожім хоча б одній сім'ї. Я думаю, що кожен з нас може кинути на її карточку по пару гривень, для нашого гаманця - це не дуже відчутно, а жінці і дітям хоч якась поміч.
Перед такими жінками треба ставати на коліна. Я знаю, що такі випадки непоодинокі, але допожім хоча б одній сім'ї. Реквізити р/р 29244825509100 МФО 305299 ЄДРПОУ 14360570 Приватбанк № карты 4627085824687996 Кучієр Ганна Иванівна Ідентифікаційний код 3129813128 (Номер паспорта КР 691020) Призначення платежу - спонсорська допомога Спробуємо і хай благословить нас в цьому Господь.
Повідомлення відредагував Ксенічка - 4 грудня 2013 19:11
Я сьогодні погодувала бідних собак, котрі живуть коло нашого будинку..
Ми с дітьми постійно годуємо таких собак . В наший сім"ї вже заведено збирати окремо "собачий корм" - кісточки від курочки, та різні харчові відходи. Дити дуже тішаться, як я їм даю доручення піти й погодувати бідних собачок !