Моя Лазанья по швидкому
Потрібно:
Листи Лазаньї
1 кг фаршу (в мене свинне м"ясо перемелене)
1 л. томатного соку. Як є італійський використовую його, а ні то наш Садочок
1 кг твердого сиру.
Італійські трави.
Роблю Лазанью в формах для запікання.Купую в Сільпо.
З 1 кг фаршу виходить 5 таких форм.
Фарш викладаю на суху сковородку і присмажую щоб вийшла вся лишня волога з нього.
Тоді в каструлю виливаю сік, туди ж викладаю фарш, приправляю Італійськими травками, якщо потрібно трохи підсолюю, трошки даю меленого перцю. Ставлю це все на вогонь і 5-7 хв це все кипить.
ТОді кладу по листу Лазаньї в форму
На лист кладу м"ясний соус і затираю густенько сиром, так 4 листа, на самий верхній також накладаю соус і затираю гідно сиром.
Тоді у форму наливаю 50-70 гр води і накриваю фольгою.
Ставлю в духовку приблизно на 50 хв, але то залежить від духовки при температурі 190 градусів.
Готовність перевіряю, листи м"якенькі і гарно набухли на цілу форму.
І смакуємо
Готується швидко і виходить досить смачно. Моя малеча обожнює Лазанью.