Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарний записник від Soni
Soni
18 квітня 2012 10:16
Повідомлення #111


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Перець в томатному соусі


Перейти на початок сторінки
Soni
18 квітня 2012 10:18
Повідомлення #112


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Закусочний перець фарширований капустою



Перейти на початок сторінки
наталія3105
18 квітня 2012 18:37
Повідомлення #113


Файна господиня
  • 51

Репутація: 232
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 543
Реєстрація: 15.10.2010

ICQ:--

Бали: 701
Цитата: Soni
Закусочний перець фарширований капустою

Така смакота,теж маю такий рецептик!!!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Soni
20 квітня 2012 16:06
Повідомлення #114


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Амонякові паланиці






Спеціально для Марійки БМВ :belay:

Рецепт з бабусиного зошита.


На велику порцію:

1 л. сметани
1 л. цукру
12 яєць
4 пачки з під сірників амоняку
борошна так щоб не було дуже густе.


Ми завжди зменшуємо порцію, це на бляшки розміром 19,5*28,5:

1,5 ст сметани (берем зачасту наполовину з кефіром)
1,5 ст. цукру
5 яєць
2ч. л амоняку
3ст. борошна


Яйця розтерти з цукром, амоняк розвести в сметані, перемішати і тоді додати 3 рівних склянки борошна якраз так щоб не було дуже густе.

В мене виходить 3 паланиці на бляшку розміром 19,5*28,5.

Перемащувати любим масляним кремом. Роблю пудинговий, останній раз робила крем від пляцка Сакура з лимонним желе.

Бабуся моя любила їх просто перекласти варенням, також смакота.

Смачного!

Повідомлення відредагував Soni - 20 квітня 2012 16:35
Перейти на початок сторінки
Soni
20 квітня 2012 16:27
Повідомлення #115


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Салат з фасолі





Готуємось до закруток. Пропоную улюблений салат мого чоловіка.


5 склянок молодої фасолі (Яська - така велика), можна і звичайну брати, варити в підсоленй воді до готовності.

1кг цибулі
1 кг моркви
тушити окремо потім з"єднати до купи (0,5 л олії, я даю 0,3л)


1 кг болгарського перцю порізати соломкою.

7ч.рівних ложок солі
3-4 ст.л. рівні цукру
8 ст л. оцту ( 100 гр)

2 кг помідор зняти шкірку ( В каструльку коли кипить вода ложим помідори на пару секунд, витягаєм, кладемо на тарілку і знімаєм шкірку. Зверху помідорки навхрест прорізую, так легше знімати шкірку.)
Помідори порізати кругло.


До вареної фасолі (вода злита) додаємо тушену моркву з цибулею+перець +помідори, все перемішати і тушити 1 годину.




В кінці вилити оцет.

Наложити в банки і стерилізувати 15 хв.

Смачного!

Повідомлення відредагував Soni - 20 квітня 2012 16:31
Перейти на початок сторінки
Soni
20 квітня 2012 16:47
Повідомлення #116


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Салат з перцю





3 кг червоно-бурих помідор порізати на половинки тоді соломкою;
2 кг болгарського перцю соломкою
1 кг моркви соломкою ( я ріжу в комбайні)
1 кг цибулі соломкою
300 гр олії
1 ст оцту
1 ст цукру
3 ст. л. солі

Все викинути в велику каструлю і тушити 50 хв.

Потім накладати в банки і стерилізувати 30 хв.




Смачного!

Повідомлення відредагував Soni - 20 квітня 2012 16:50
Перейти на початок сторінки
Ірця
20 квітня 2012 17:07
Повідомлення #117


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 963
Йой,а то шо літо? :laughing: Прикольно! Але ж і апетитно!!! :m05108:
Перейти на початок сторінки
Soni
20 квітня 2012 17:32
Повідомлення #118


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Ірця
а то шо літо


Та до літе ще є часу, а потім забудеться, а так вже з весни готовий рецептик є :m05004:
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
20 квітня 2012 17:38
Повідомлення #119


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Цитата: Soni
Спеціально для Марійки БМВ


дуже дякую,що поділилась рецептиком. :belay: Ті бабусині рецепти тепер дефіцит.

Цитата: Soni
4 пачки з під сірників амоняку


:lol: ще такого не зустрічала,цікава мірка. :laughing:

Цитата: Soni
берем зачасту наполовину з кефіром


а як це зачасту сметану? :feel:
Перейти на початок сторінки
Soni
20 квітня 2012 17:51
Повідомлення #120


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Марія БМВ
а як це зачасту

Може погано написала не зрозуміло.


Я мала на увазі що беру на половину сметани на половину кефіру
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 15:43

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 66
Гостей: 52
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100