Голубці ХХІ століття або голубці по-новому
Необхідні продукти:
Капуста (савойська) 2 шт (велика і маленька)
Куряче філе
Сир
Сіль, перець
Спосіб приготування:
1. Капусту попарити у добре підсоленій воді і розібрати на окремі листочки. Зрізати грубу прожилку.
2. Куряче філе порізати на скибочки, як на відвибні. Відбити, посолити і поперчити. Солити потрібно щедро, бо капуста вбире сіль.
3. Сир нарізати брусочками 4 см довжиною.
4.Тепер саме цікавіше - закручуємо голубці: беремо брусочок сиру і обкручуємо його маленьким листочком капусти, получається маленький голубець. Потім його обкручуємо відбитим кусочком філе і все це загортаємо у великий листочок капусти.
5. Всі голубці складаємо у баняк, швом донизу і тушимо до готовності.
Голубці получаються дуже цікаві на вигляд і смачні.
Моя порада: ці голубці получаються досить ніжними на смак, я би навіть сказала дієтичними, тому до них потрібно подавати соус з насиченим смаком, або тушити їх у насиченому соусі, наприклад томатному або грибному.
Рекомендую скуштувати, не пошкодуєте!!!
СМАЧНОГО!!!
Ось ще раз робила свої голубці і в серединку поклала кусочок болгарського перцю - виглядає більш колоритніше!