В мене сьогодні бездріжджовий хліб на заквасці.Місила,як моя мама то називає"на пац-блін".Закваску брала
тут(дякую
Славочці за рецепт) і за таким же принципом ставила на сироватці з цільнозерновим борошном.Короче намішала я на око тих заквасок,кукурудзяного борошна і звичайного,сироватки,замісила тісто і поставила на ніч підходити.Воно гарно виросло,я рано його у форми і спекла.
Результатом задоволена,хліб пухкий і смачний.Для мене такий заміс тіста дуже актуальний,живемо з батьками і в тата через ряд захворювань дуже багато обмежень на їжу.В тому числі на дріжджі,взагалі йому здобної випічки не можна,тому завжди шукаю пісні рецепти.А здобне тільки на свята печу або дні народження.Написала багато тексту,але дуже задоволена хлібом.Буду експерементувати далі.