Що хочу сказати ,що завжди для м"яса робила сухий маринад.Натирала добре сіллю,перцем і різними сушеними травами і кмин обов"язково.Цього разу вирішила ще натерти кефіром.Зі всіх сторін добре втерла кефір,а може і зробила легенький масаж так ,щоб кефір впитався ( 4-5 столових ложок) загорнула м"ясо у фольгу.І залишила на ніч на кухні( щоб було тепло).Ранком запікала при 180 градусах 1.5 год.В деко на низ налила 1 ст води і поставила м"ясо у фользі.Вода вся під час запікання випарувалась.
Висновок,м"ясо вийшло дуже смачне,СОКОВИТЕ і просто розсипалось!!Дуже смачне.Експеремент вдався і буде остновним рецептом для м"яса))