Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Так,то друк на їстівному папері,перший раз працювала з такою картинкою,переживала,але завдяки порадам однієї хорошої дівчини,в якої і фото замовляла,все вийшло добре.
дякую , мені він також настрій піднімає, додам ше фото тих свинок, бо такі смішні вийшли . А одна , та шо догори ногами, то і вуха мала і очі, та втопилася мені в болоті, аж по самі вуха
мені він також настрій піднімає, додам ше фото тих свинок, бо такі смішні вийшли . А одна , та шо догори ногами, то і вуха мала і очі, та втопилася мені в болоті, аж по самі вуха
Тортик "Мереживо". Не знаю чи можна так його назвати,то я вчилася малювати айсингом.Малювала насадкою для крему,вийшло затовсте,ще спробую пергаментним конвертиком. Вага 1,8.Всередині ванільний і коричневий бісквіти,прослойка желе,крем маскарпоне.Мастика ММ.
Galina_Nedomirko_,Тортик гарний і акуратний. То певно мало бути типу"кружево Корнеллі"? Треба насадкою " нульовкою" робити.Втебе певно 1 чи 2. Краще насадкою- найди просто саму маленьку. Задумка хороша+колір приємний!