Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Я теж люблю, щоб торт був мокрий, але добряче пропитую я їх тільки коли печу собі чи в подарок, а клієнтам або зовсім не пропитую, або по мінімуму. нінок а тортик такий апетитний
от тут і вся проблема. Коли торт з сирним кремом то непотрібно тим кремом ще зверху промазувати, бо сирний крем має вологу, яка "не дружить" з мастикою. Коли просто перекласти коржі кремом сирним, а зверху масляним обмастити то все буде добре!!!
Цитата: нінок
а тортик гарненький!!!
Цитата: yaarysya
а клієнтам або зовсім не пропитую, або по мінімуму
а чому непропитуєте??? В мене часто замовляють мокрі торти, та я вирівнюю кондитерською картошкою а потім вже масляним кремом. Тому волога недоходить до мастики.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
а чому непропитуєте??? В мене часто замовляють мокрі торти, та я вирівнюю кондитерською картошкою а потім вже масляним кремом. Тому волога недоходить до мастики.
Я теж пропитую торти, одні більше, інші менше. І картошкою вирівнюю, я без неї поки що нікуди(((
а чому непропитуєте??? В мене часто замовляють мокрі торти,
Не хочуть люди платити як кажуть за воду , але в мене ще не така велика клієнтська база. Тож думаю, що будуть і такі, що схочуть торта, а не пляцка замаскованого під торт
Дівчатка , всім дякую за поради , які ви молодці.Куда би я без вас...Нетік , дякую за пораду про сир - я так і думала. Торти пропитую майже всі(дуже подобається амаретто напів з водою, навіть в сирник даю).Але не замітила , що воно впливає на мастику.Так хочу вчитись , щоб були клієти... Маю друге замовлення- капець(губи разом з язиком, і то для мене, початківця...).Ще й нормальноі червоноі фарби не маю.Завтра подумаю серьезно , бо голова вже сьогодні трісне(малий захворів.) Ще раз всім дякую!