Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торти прикрашені нами-2
нетік
27 січня 2012 00:29
Повідомлення #1


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.

ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
yaarysya
29 січня 2012 17:11
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 925
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 394
Реєстрація: 1.01.2012

ICQ:--

Бали: 2348
Цитата: Яілатан
Я навіть люблю тортики більш мокренькі.

Я теж люблю, щоб торт був мокрий, але добряче пропитую я їх тільки коли печу собі чи в подарок, а клієнтам або зовсім не пропитую, або по мінімуму.
нінок а тортик такий апетитний :tongue:
Перейти на початок сторінки
нетік
29 січня 2012 18:24
Повідомлення #12


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: нінок
дала сирний крем, на нього масло+згущенка,

от тут і вся проблема. Коли торт з сирним кремом то непотрібно тим кремом ще зверху промазувати, бо сирний крем має вологу, яка "не дружить" з мастикою. Коли просто перекласти коржі кремом сирним, а зверху масляним обмастити то все буде добре!!!

Цитата: нінок
а тортик гарненький!!!

Цитата: yaarysya
а клієнтам або зовсім не пропитую, або по мінімуму

а чому непропитуєте??? В мене часто замовляють мокрі торти, та я вирівнюю кондитерською картошкою а потім вже масляним кремом. Тому волога недоходить до мастики.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
KotMarta
29 січня 2012 19:36
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1203
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 680
Реєстрація: 25.11.2010

ICQ:--

Бали: 3008
Цитата: нінок
Домашній торт (Подарунок №2 , мінімалізм).

гарно получилося, тортик рівненький і акуратненький, а Губку Боба можна і другий раз зробити :smile:
Перейти на початок сторінки
Яілатан
29 січня 2012 19:52
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Цитата: нетік
а чому непропитуєте??? В мене часто замовляють мокрі торти, та я вирівнюю кондитерською картошкою а потім вже масляним кремом. Тому волога недоходить до мастики.

Я теж пропитую торти, одні більше, інші менше. І картошкою вирівнюю, я без неї поки що нікуди(((
Перейти на початок сторінки
jul4uk
29 січня 2012 21:21
Повідомлення #15


Молода господинька
  • 34

Репутація: 147
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 189
Реєстрація: 14.11.2011

ICQ:--

Бали: 661
нетік, а скажіть, будь ласка, що таке кондитерська картошка, а то чайник в цьому, але хотілось би знати :feel:
Перейти на початок сторінки
нетік
29 січня 2012 21:24
Повідомлення #16


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: jul4uk
що таке кондитерська картошка

це суміш коржів з кремом!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
jul4uk
29 січня 2012 21:42
Повідомлення #17


Молода господинька
  • 34

Репутація: 147
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 189
Реєстрація: 14.11.2011

ICQ:--

Бали: 661
нетік,зрозуміло :winked: ,буду знати на майбутнє, дякую
Перейти на початок сторінки
yaarysya
29 січня 2012 23:02
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 925
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 394
Реєстрація: 1.01.2012

ICQ:--

Бали: 2348
Цитата: нетік
а чому непропитуєте??? В мене часто замовляють мокрі торти,

Не хочуть люди платити як кажуть за воду :sad: , але в мене ще не така велика клієнтська база. Тож думаю, що будуть і такі, що схочуть торта, а не пляцка замаскованого під торт :lol: :tongue:
Перейти на початок сторінки
нінок
29 січня 2012 23:23
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Дівчатка , всім дякую за поради , які ви молодці.Куда би я без вас...Нетік , дякую за пораду про сир - я так і думала. Торти пропитую майже всі(дуже подобається амаретто напів з водою, навіть в сирник даю).Але не замітила , що воно впливає на мастику.Так хочу вчитись , щоб були клієти... Маю друге замовлення- капець(губи разом з язиком, і то для мене, початківця...).Ще й нормальноі червоноі фарби не маю.Завтра подумаю серьезно , бо голова вже сьогодні трісне(малий захворів.) Ще раз всім дякую! :smile:
Перейти на початок сторінки
yaarysya
29 січня 2012 23:28
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 925
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 394
Реєстрація: 1.01.2012

ICQ:--

Бали: 2348
Цитата: нінок
Маю друге замовлення-

Вітаю, бажаю успіхів :m05108:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 07:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 77
Гостей: 51
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100