Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Привіт , дівчатка! Домашній торт (Подарунок №2 , мінімалізм). Хотіла жовтий , барвника не вистарчило , домішувала любимий оранжевий. Вага десь 2,5 , бісквіт , сирний крем + персики консервовані , ММ. Тут вчилась мастику зеднувати двох кольорів, накрутила з вирівнюванням (дала сирний крем, на нього масло+згущенка, а воно потім низом весь час "потіло" , водичка виходила). Капец , тай годі з тими експериментами... А що робити , треба якось вчитись Початково хотіла Губку Боб зробити ...
нінок, А чого потекло? Як ти робиш сирний крем? Вони впринципі різні бувають, я для перестраховки, даю часом галяретку. А тортик вирівняний дуже гарно. А розріз,який апетитний, смакота.
Я навіть не впевнена- думаю від сиру. Вже пару разів так робила , нормально, а цей раз масло білоруське, згущенка білоруська, треба було бісквіту може докришити для плотності. Я ще "не коліжанка" з мастикою. Сирний крем - від мого сирника з галяреткою. (він є в сирниках). Мені дуже він подобається, пухкий і тримає форму гарно(сир +яйця+желатин+масло+цукор, не варити).На торті навіть видно, що1-3мм низу такі дивненькі.І тут тоі сирноі маси аж трохи забаго (не хотіла викидати , всю наложила), бо я вже зранку пробу знімала. Як кажуть" Век живи , век учись."...
нінок, мінімалізм у торті мені сподобався, вирівняний торт гарно, кути у торта такі гострі, А розріз ну прямо ах, коржі рівненькі, крем по коржах рівномірно розпредилений. В тебе гарно виходить.
--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
нінок, Ну трошки промокли паляниці. Я навіть люблю тортики більш мокренькі. Не думаю, що то вплинулона смак. Виглядає, смачненько, я взагалі все сирне люблю)))
Дівчатка, всім дякую за підтримку це дуже важливо для мене , я початківець , сижу в декреті , почала пекти трошки для знайомих своіх ,сусідок і просто так -і хочеться , щоб торти пеклися , продавались і приносили пару гривень(ну ...не тільки пару)., бо в сімі тільки син солодке ість , а йому багато не можна.Та й сильно просто так не напечешся- для нас трошки задороге задоволення.Я працювала в приватника , вертатись особо нема кудина( моєму місці працює компетентна особа , )та й поки син малий -хотілось би якось більше ним займатись .А я мала таку роботу, що не особо був вільний час та вихідні і працювала до 21-22год. P..SМодератори, вибачте , трохи не по темі тортів понаписувала.Певно , багато схожих ситуацій в дівчаток є.
Капец , тай годі з тими експериментами... А що робити ,
Молодчинка,вчитись десь треба,досить гарно вже вирівнюєш ,а до крему (для вирівнювання)коли йдуть сметанкові креми чи сирні ,я теж так думаю треба додавати бісквіт--робити такий крем-картошка,ото буде захист для мастики