Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торти прикрашені нами-2
нетік
27 січня 2012 00:29
Повідомлення #1


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.

ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нінок
28 січня 2012 10:56
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Привіт , дівчатка! Домашній торт (Подарунок №2 , мінімалізм). Хотіла жовтий , барвника не вистарчило , домішувала любимий оранжевий. Вага десь 2,5 , бісквіт , сирний крем + персики консервовані , ММ.
Тут вчилась мастику зеднувати двох кольорів, накрутила з вирівнюванням (дала сирний крем, на нього масло+згущенка, а воно потім низом весь час "потіло" , водичка виходила). Капец , тай годі з тими експериментами... А що робити , треба якось вчитись :laughing: Початково хотіла Губку Боб зробити ... :feel:
Перейти на початок сторінки
Яілатан
28 січня 2012 11:03
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
нінок,
А чого потекло? Як ти робиш сирний крем? Вони впринципі різні бувають, я для перестраховки, даю часом галяретку. А тортик вирівняний дуже гарно. А розріз,який апетитний, смакота. :86a0:
Перейти на початок сторінки
нінок
28 січня 2012 11:53
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Яілатан
А чого потекло

Я навіть не впевнена- думаю від сиру. Вже пару разів так робила , нормально, а цей раз масло білоруське, згущенка білоруська, треба було бісквіту може докришити для плотності. Я ще "не коліжанка" з мастикою. Сирний крем - від мого сирника з галяреткою. (він є в сирниках). Мені дуже він подобається, пухкий і тримає форму гарно(сир +яйця+желатин+масло+цукор, не варити).На торті навіть видно, що1-3мм низу такі дивненькі.І тут тоі сирноі маси аж трохи забаго (не хотіла викидати , всю наложила), бо я вже зранку пробу знімала. Як кажуть" Век живи , век учись."... :smile:
Перейти на початок сторінки
Татка
28 січня 2012 12:01
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 80
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 210
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 496
нінок, мінімалізм у торті мені сподобався, вирівняний торт гарно, кути у торта такі гострі, А розріз ну прямо ах, коржі рівненькі, крем по коржах рівномірно розпредилений. В тебе гарно виходить.

--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Перейти на початок сторінки
Яілатан
28 січня 2012 12:15
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
нінок,
Ну трошки промокли паляниці. Я навіть люблю тортики більш мокренькі. Не думаю, що то вплинулона смак. Виглядає, смачненько, я взагалі все сирне люблю)))
Перейти на початок сторінки
нінок
28 січня 2012 13:07
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Дівчатка, всім дякую за підтримку це дуже важливо для мене , я початківець , сижу в декреті , почала пекти трошки для знайомих своіх ,сусідок і просто так -і хочеться , щоб торти пеклися , продавались і приносили пару гривень(ну ...не тільки пару)., бо в сімі тільки син солодке ість , а йому багато не можна.Та й сильно просто так не напечешся- для нас трошки задороге задоволення.Я працювала в приватника , вертатись особо нема кудина( моєму місці працює компетентна особа , )та й поки син малий -хотілось би якось більше ним займатись .А я мала таку роботу, що не особо був вільний час та вихідні і працювала до 21-22год.
P..SМодератори, вибачте , трохи не по темі тортів понаписувала.Певно , багато схожих ситуацій в дівчаток є. :feel:
Перейти на початок сторінки
Ludka
28 січня 2012 14:02
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
нінок, Торт класний. Такі приємні кольори.
Перейти на початок сторінки
musya
28 січня 2012 17:53
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Цитата: нінок
Капец , тай годі з тими експериментами... А що робити ,

Молодчинка,вчитись десь треба,досить гарно вже вирівнюєш ,а до крему (для вирівнювання)коли йдуть сметанкові креми чи сирні ,я теж так думаю треба додавати бісквіт--робити такий крем-картошка,ото буде захист для мастики
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
28 січня 2012 18:21
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: нінок
Домашній торт (Подарунок №2 , мінімалізм)
на мій погляд повинні ми експерементірувати бо не буде получатись , щось новеньке, а тортик просто чудовий получився.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 22:43

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 114
Гостей: 84
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100