Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торти прикрашені нами-2
нетік
27 січня 2012 00:29
Повідомлення #1


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.

ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Яілатан
1 січня 2013 20:18
Повідомлення #511


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Тортик "Новорічний". Новорічний, це правда сильно сказано, але то для себе. Серединка бисквіт, бізе, крем з згущенкою.

В тортику нічого особливого немає, я просто пробувала зробити ось такі штучки)))) Ще не зовсім виходить, але вже маю уявлення що і як))
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
1 січня 2013 21:30
Повідомлення #512


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: Яілатан
просто пробувала зробити ось такі штучки))))

Дуже цікаві штучки,стильно дивляться.Не уявляю як їх можна зробити.Наталочко,ти молодчинка!
Перейти на початок сторінки
Христина)
1 січня 2013 22:38
Повідомлення #513


Молода господинька
  • 34

Репутація: 925
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 276
Реєстрація: 16.05.2012

ICQ:--

Бали: 1736
Торт "Для подруги"
Пекла торт своїй подрузі на ДН, хотіла зробити її портрет))
Вага 4 кг.
Перейти на початок сторінки
Darka
3 січня 2013 23:42
Повідомлення #514


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
РоксоланаТортик дуже гарний.Нарядний і ніжний, то напевно таке прикрашання займає часу.Буду пробувати вчитись з тою мастікою мати справу :lol: а то в мене прикрашання не дуже,так на скору руку завжди.
А ти молодець.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
4 січня 2013 01:27
Повідомлення #515


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: Darka
Торт "Для подруги"
Пекла торт своїй подрузі на ДН, хотіла зробити її портрет))
Вага 4 кг.


Торт дуже гарний. Христино якщо не секрет розкажи як ти малювала обличчя і як робила волосся

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Христина)
4 січня 2013 09:14
Повідомлення #516


Молода господинька
  • 34

Репутація: 925
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 276
Реєстрація: 16.05.2012

ICQ:--

Бали: 1736
Дякую!))
Обличчя намітила собі через кальку і розмалювала чорною фарбою. Контур обличчя і волосся зробила чорним тоненьким джгутиком! Працювати над тим тортиком було не так важко як довго, бо кожний крок треба було зважити, щось не так і торт зіпсований)
Перейти на початок сторінки
zhanetka
4 січня 2013 09:26
Повідомлення #517


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Христина),просто бездоганнно!!!!!!!!!!!!!ти справжній митець!!!!!!!!! :winked: :a0a:
Христинко, як ти робиш той айсінг щоб такі штучки вийшли?, в мене чомусь так зразу він не застигає.. може ти сік лимонний не даєш? я про той голубенький тортик...так красиво вийшло!!!
Перейти на початок сторінки
Христина)
4 січня 2013 10:22
Повідомлення #518


Молода господинька
  • 34

Репутація: 925
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 276
Реєстрація: 16.05.2012

ICQ:--

Бали: 1736
zhanetka,
Дякую!!!!!!!!!!!! і всім дякую за +++++++++++
Я айсінг роблю: збиваю 1 білок, 2ст. л. цукор пудра + 1ст. л. крохмалю. Збивати потрібно до дуже густої консистенції, щоб як перевернути чашку з айсінгом, то він не витікав! Якщо він рідкий то додати ще крохмаль, якщо не допомогло то білок не добрий, беремо ще один білочок і починаємо знову)) Я стараюся фарбу в айсінг не давати, бо білок щось від фарби починає танути(((
Рецепт я придумала сама, може такі рецепти і є в Інтернеті , але я не шукала) попробувала на око і вийшло)

Перейти на початок сторінки
Oksana_sx
4 січня 2013 22:32
Повідомлення #519


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1136
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 720
Реєстрація: 6.10.2011

ICQ:--

Бали: 2818
колесо

поль-робсон/, вага 2.4 кг/, мм
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
5 січня 2013 10:08
Повідомлення #520


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Птица счастья
Вибачайте за русизм, не знайшла звучного перекладу на уркаїнській мові.



Снікерс. 2 кг.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 квітня 2025 20:09

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100