Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Привіт, дівчатка! то мій тортик"домашній"- то нам істи , просто дала кандуріну бо якийсь "блеклий" був, чи що. Моі і так мастики не ідять, я покрила, бо хочу спробувати в холодильнику в коробці тримати, чи "спітніє". Про тортик- бисквіт, сирний крем+персики, під мастикою - молочний ганаш, ММ, вага приблизно 2кг .То все з того бордюра , що нам Вікторія замовляла.Такий собі експрес декор( навіть дуже експрес ,за 15хв весь тортик.)Вибачайте за салфеточку, трошки кремом замазалась , вже не міняла, бо для себе.
нінок, Яка ти молодець, що для себе теж прикрашаєш, хоч якось, бо я лінтяйка В мене в холодильнику не пітнів останній тортик, все так як і зимою. тут начиталась вас і страшно переживала, але все ок. правда всерівно хочеться знати, чому в одних так, а в інших ні Oksana_sx, Гарненька книжка, подивилась на твою і теж задумала щось схоже зробити.
Подарунок для подруги нарешті я спробувала молочну мастику, дуже переживала чи я покрию нею торт але якось вдалося. вага3.2кг Поль-Робсон+персики, мастика молочна
Супер , дуже- дуже акуратно, є ефект по -російські"обтекаемости" (вибачте, щось не можу припомнити по укр.), кольори гарні .Відмінна робота , одним словом. [quote=Яілатан]тут начиталась вас і страшно переживала, але все ок. правда всерівно хочеться знати, чому в одних так, а в інших ні [/quote]
Мені шкода , що ти з-за мого"кіпішу " ще так напереживалась... Але в мене дійсно виникла така проблема, що ледь врятувала 2 торта , по начитаному остатньо в неті- виходить , що то проблема в холодильнику і в вологості кімнати.
Поки ще не можу сказати, привикла до мармишкової, а з молочною ще треба практикуватися. Плюси молочної мастики (для мене)- бажаний колір, легко замішується, гарно і також легко розкатується .
Цитата: нінок
Супер , дуже- дуже акуратно
Дякую Дякую всім за плюсики і гарні слова в репутації дівчатка дозволяю всім ---до мене на "ТИ", а то читаю і обзираюся чи біля мене ще хтось не сидить