Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Привіт , дівчатка! В мене тортик"Для Шахтаря", зробила щось подібне на Мисливця(колись в мене був), бо ніц мудрого і цікавішого не придумала, і в неті не особо подобалось. Шоколадні коржі + прослойка кусочками безе +карамелізований мигдаль , то все в ганашу молочному, верх- крем з марскапоне, під мастикою ганаш темний, Шм, Мм, ЖМ вага 3,4 кг.Був ріненький , а з холодильника дістала, то почав "потіти" , сушила феном, то ледь врятувала, то вже трошки рельєфний...
А на фото ніяких нерівностей зовсім не видно, навпаки рівно виглядає
Та то краща сторона, я іі свідомо першою спасала і верх , ще щось думала т оді (бо лицеві). Він був як лінійка і на дотик "як яєчко гладеньке" , як би правильно виразитись. То він вже підсушений і трошки заглажений. А несла до клієнтки- знов почав потіти , вже віддавала липкий , а вона розодіта гарно , в ресторан зі сімєю. .. Я як подивилась , аж недобре стало - доторкнеться хто одянгом , капєц, то все зелено- сіре...
Торт "Подарунковий" для видкладачки музики на фортепіано вага2,2 кг. Бісквіт, сметанний крем з апельсинами, покриття з ММ мастики. Рояль та квіти з ММ мастики з додаванням желатинової.
Soni, торт-мрія кожного медика,білосніжний,напрасований ,ідеально оформлений,а фонендоскоп взагалі професійний не відрізнити від справжнього-дуже гарний!!!
Soni, Я в захваті! Нема слів, який торт чудовий, яке ж терпіння треба мати, щоб зробити все до дрібниць. Скажіть, а мастику ви фарбуєте на її початковій стадії замішування чи як?