Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Pito4ka, Галя тобі в принципі все написала, я цілком з нею погоджуюсь. А ось надпис чудова- пречудова притягує на себе погляд))) в мене ще питання, а желе не топилось просто на мастику залите? Бо в мене ікра на мастиці текла(((
Soni, погон - бездоганний!!!! Твої тортики завжди так акуратно зроблені, гарно продумані, чіткі деталі!!!
Яілатан, Дякую желе не розтопилося, . заливала, коли воно вже почало застигати і стало таке,як сметана. А тоді - зразу в холодильник, через 5хв вже застигло. На столі торт стояв години 4, то не поплило. Желатину брала 1 ст ложку на 250-300мл рідини.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
сьогодні показувала тортики наших дрімфудівських майстинь своєму чоловікова, навіть спочатку не повірив, що то тортики , а Ваша бочечка з ікрою йому дуже сподобалася, сказав, що як справдешня
І ще трохи схитрувала - ікра тільки зверху, а під нею на мастику просто залила червоне желе.
Я також так робила, як не встигала зробити , а на рахунок ікри, то в желе я даю води половину по рецепту і ще додаю желатин або жувальні ведмедики(забула назву). Soni, торт супер+++++
Торт "Рулон туалетного паперу" для дівчини Ідея замовника
Щоб життя не було як туалетний папір - сірим, дооовгим і до зад..ці))) Вага 2 кг. Всередині бісквітні білі коржі, вершкове суфле + персики. Мастика ММ.
Я також так робила, як не встигала зробити , а на рахунок ікри, то в желе я даю води половину по рецепту і ще додаю желатин
я під ікру беру желе для торта др. оеткера і метаю ікру за допомогою капельниці лікарняної. Чоловік в мене по тім мехінізмі спец. зробив мені так що за 5 хв - повна банка ікри. кап-кап - і все!!!