Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Моя перша бочечка - Ікра для чоловіка))) Трохи кривувата вийшла, але то дякувати треба малому мурзику - вхопила за підложку і стянула вже готовий торт на підлогу. Реанімувала, як могла)))) І ще трохи схитрувала - ікра тільки зверху, а під нею на мастику просто залила червоне желе. Обов"язково хочу почути ваші зауваження Всередині - шоколадні коржі, вишні пудинговий крем і крем від Сакури. Зважити забула - приблизно 3 кг з копійками))))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Віка,ну якщо так,то напишу.Я спершу побачила його в однокласниках,і зразу ж подумала,що бочечка гарна,реанімувала ти її добре...А от ікра-на ікру не схожа ,а на розкалабуцькане желе...Може то просто фото таке,але так виглядає,вибачай:що бачу-те й кажу.Ти желе на ікру як розводила? Там треба на половину менше води,ніж в способі приготування.Тоді ікринки тугі,кругленькі получаються. А бочечка і надпис-гарні.
galalviv, дуже дякую. Ікра і справді в мене не правдоподібна, , робила з Др Еткера - 2 пачечки на 300мл - вийшла класна, але постояла пару годин у холодильнику і поплила (така зла була!!!!), то мусила терміново переробляти - простий желатин + солодка вода з фарбниками(ще й з кольором трохи не вгадала(((). Трималося добре, але невдало "наметала". Ікринки вийшли різного калібру - тому і вигляд як у каші. Але "в житті" ще більш менш. Чесно кажучи більше переживала за форму бочки, бо покосило її добре))) Всю ніч стояла затиснута між двох кришок від кастрюль)))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)