Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
в мене ті ж асоціації з смолою,а ще мені нагадує розтоплений чорний шоколад, навіть так спочатку і подумала,що то шоколадом залито.Але дуже ефектний глечик получився,дуже сподобався!
Дуже симпатичний тортик , кольора гарні. За троянди мовчу- мені і такі подобаються , бо я сама один раз тільки троянди робила і то- малі та смішні. Молодець , що стараєшся.
І ви таких помилок не робіть, аналізуйте все гарненько)))
Та біда в тому, що коли сам робиш то всіх дефектів не завжди побачиш. Я, в основному, їх вже бачу по фотках (тому і стараюся швидше зробити фото, щоб встигнути ще підкорегувати то що можна), та все рівно, як кажуть, одна голова добре, а декілька ще краще. Тож завжди розраховую на вашу професійну, а іноді просто дружню пораду.