Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Капець,він як справжній!!!Я подумала що ти купила собі вазонок і не в тій темі показала
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Ти бачу зовсім спання не маєш . Але направду результат того вартує Квіти як живі, і лиш земля видає, що то не справжній вазон. Може краще б було землю не з мастіки робити, а просто коричневу паляницю подробити .Вибач, що дозволяю собі давати якісь поради, такому майстру як ти... я б сама Такого зробити ще не втрафила . Ще раз повторюся - квіти просто СУПЕРОВІ.
Марічка каже, що моя земля подібна на смолу, так що зрозуміла свою помилку Треба виправляться))) І ви таких помилок не робіть, аналізуйте все гарненько)))
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт