Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Торти з квітами -3.
нетік
27 січня 2012 00:24
Повідомлення #1

Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор

Бали: 8102
Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!

КАТАЛОГ

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
galalviv
1 квітня 2012 10:57
Повідомлення #341

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар

Бали: 4853
Цитата: maryana
А ці "висюльки" як ви робили маєте підставку таку?

Висюльки-це капельки? То я робила інструментом з Ларану,такий держак з насадками,тут багато хто собі замовляв,то думаю знають,про що я.
Цитата: Лорі
-під тортом салфеточка чи підставочка пластик чи кераміка-

Це пластмасовий піднос,мені з Італії прислали,в нас я таких не бачила.

Цитата: zhanetka

Галя опиши будь-ласка як так гарно вирівняла? Що під мастику давала?

Я під мастику давала масло+згущонка,картошки не даю ніколи,нею користуюсь хібо в якихось 3Д тортах. А як вирівнюю-вже колись писала:обмазую кремом максимально рівно,охолоджую,потім теплим ножем,знову охолоджую,після цього якщо треба ще теплим ножем проходжусь і покриваю мастикою. Всі,напевно так роблять.
Дівчатка,всім дуже вдячна за увагу,коментарі і плюсики.В мене зараз якась весняна криза в цьому ділі,все надоїло,подумую знайти собі якусь іншу забавку,але після ваших слів хочеться знову щось робити.Дякую!
musya
1 квітня 2012 11:17
Повідомлення #342

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер

Бали: 2830
Цитата: galalviv
Дівчатка,всім дуже вдячна за увагу,коментарі і плюсики.В мене зараз якась весняна криза в цьому ділі,все надоїло,подумую знайти собі якусь інш

Галь!!!!Ти шо :am: ....все нормально...а но відкидай від себе той депресняк...він тобі не потрібен,ти талановита ,тортики просто красота...уяви що через пару років ти всерівно вернешся до тої справи..здається Натонька писала шо усвій час теж закинула ту справу і жаліє...Так шо і в мене такі мислі підкрадаються ,але на все свій час і тре радіти шо є така не легка забавка :m05108:
kristi_sk
1 квітня 2012 11:26
Повідомлення #343

Файна господиня
  • 51

Репутація: 354

Бали: 996
В мене зараз якась весняна криза в цьому ділі,все надоїло,подумую знайти собі якусь іншу забавку

Галюся в мене аналогічна ситуація,якась невідома депресія і як її позбутись не знаю. :bully:
нінок
1 квітня 2012 13:05
Повідомлення #344

Файна господиня
  • 51

Репутація: 900

Бали: 2892
Цитата: musya
Галь!!!!Ти шо ....все нормально...а но відкидай від себе той депресняк...він тобі не потрібен,ти талановита ,тортики просто красота...уяви що через пару років ти всерівно вернешся до тої справи

Скопіювала , бо думаю абсолютно так само. Я тортики від Galalviv відразу примітила , мають свій почерк , дуже цікаві.Працюєш акуратно і прискіпливо- думаю, ну не всім це дано від природи. :smile: Депресія то нормальне явище для жінок в декреті і домогосподарок (для інших також ). І вона проходить , треба "трошки іі підкопнути, "щоб швидше втікла. :smile:
galalviv
1 квітня 2012 16:54
Повідомлення #345

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670

Бали: 4853
musya,
kristi_sk,
нінок,
Дівчата,дякую за підтримку.То все та погода винна:от було сонечко,такий настрій класний був,а зараз-на вулицю виходити не хочеться.От вийде сонечко,і депресія кудись дінеться,я сподіваюся.
Модератори,вибачте,що темку трошки засмітила. :request:
KotMarta
1 квітня 2012 17:27
Повідомлення #346

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1203

Бали: 3008
В мене зараз якась весняна криза в цьому ділі,все надоїло,подумую знайти собі якусь іншу забавку,

То перейде, в мене також недавно таке було, казала всім, що не буду більше пекти, надоїло все....., але потім пройшло. :smile:
yaarysya
2 квітня 2012 00:42
Повідомлення #347

Файна господиня
  • 51

Репутація: 925

Бали: 2348
Цитата: kristi_sk
Галюся в мене аналогічна ситуація,якась невідома депресія і як її позбутись не знаю.

А я своїй (депресії) кажу трохи почекати, не до неї зараз, скоро свята, а ще стільки всього слід зробити в хаті і на дворі... :lol: А якщо серйозно, то в мене всяка депресія зникає при згадці, що скоро Великдень. Це свято як і Різдво, в мене викликає спогади з дитинства, пахне загадковістю, казкою, захоплює своєю величчю і відчуттям цілковитого щастя...
подумую знайти собі якусь іншу забавку

Чому б і ні якщо хватає сил, бажання і фантазії можна спробувати проявити себе і ще в чомусь, але в жодному разі не залишай тортиків! Вони в тебе такі бомбезні!!! Не кожному майстру зі стажем вдається творити таку красу.
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
4 квітня 2012 19:50
Повідомлення #348

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003

Бали: 2083
Дівчата, тільки не смійтеся, я вперше робила корзинку. Хотіла з трояндами, але не вистачило декілька торяндочок і готової мастики небуло, то вже зробила з тими квітами, що були в наявності. Біля троянд це у мене орхідеї, вчилася нещодавно робити. Короче, напартачила конкретно, сама бачу купу недоліків. Зате, буде вже знати як плести корзинку та скільки квіточок потрібно.
Торт "Корзинка з квітами"

ваги незнаю, бо торт в подарунок. Всередині ванільний бисквіт, сметанний крем з ківі. Корзинка з шокомастики, квіти з ММ мастики.
Тереза
4 квітня 2012 20:03
Повідомлення #349

Файна господиня
  • 51

Репутація: 465

Бали: 1621
Іриска,
тортик гарний,мені дуже сподобався ваш підхід до оформлення-квіти, як справжні,естетична довершеність вражає!!! :winked:
yaarysya
6 квітня 2012 21:53
Повідомлення #350

Файна господиня
  • 51

Репутація: 925

Бали: 2348
Цитата: Іриска
Короче, напартачила конкретно, сама бачу купу недоліків.

Не переживай, недоліків не так вже і багато. Впевнена, що та (чи той) кому вона була подарована взагалі ніяких недоліків не побачив.
Корзинка сплетена гарно, квіти теж гарні. Але на корзину їх справді треба багато... Єдиний недолік, що кинувся в око це те, що права сорона чуть нижча за ліву. А загалом мені сподобалося :belay:
Тема закрыта

1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Зараз: 24 листопада 2024 18:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 14
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100