Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
А ці "висюльки" як ви робили маєте підставку таку?
Висюльки-це капельки? То я робила інструментом з Ларану,такий держак з насадками,тут багато хто собі замовляв,то думаю знають,про що я.
Цитата: Лорі
-під тортом салфеточка чи підставочка пластик чи кераміка-
Це пластмасовий піднос,мені з Італії прислали,в нас я таких не бачила.
Цитата: zhanetka
Галя опиши будь-ласка як так гарно вирівняла? Що під мастику давала?
Я під мастику давала масло+згущонка,картошки не даю ніколи,нею користуюсь хібо в якихось 3Д тортах. А як вирівнюю-вже колись писала:обмазую кремом максимально рівно,охолоджую,потім теплим ножем,знову охолоджую,після цього якщо треба ще теплим ножем проходжусь і покриваю мастикою. Всі,напевно так роблять. Дівчатка,всім дуже вдячна за увагу,коментарі і плюсики.В мене зараз якась весняна криза в цьому ділі,все надоїло,подумую знайти собі якусь іншу забавку,але після ваших слів хочеться знову щось робити.Дякую!
Дівчатка,всім дуже вдячна за увагу,коментарі і плюсики.В мене зараз якась весняна криза в цьому ділі,все надоїло,подумую знайти собі якусь інш
Галь!!!!Ти шо ....все нормально...а но відкидай від себе той депресняк...він тобі не потрібен,ти талановита ,тортики просто красота...уяви що через пару років ти всерівно вернешся до тої справи..здається Натонька писала шо усвій час теж закинула ту справу і жаліє...Так шо і в мене такі мислі підкрадаються ,але на все свій час і тре радіти шо є така не легка забавка
Галь!!!!Ти шо ....все нормально...а но відкидай від себе той депресняк...він тобі не потрібен,ти талановита ,тортики просто красота...уяви що через пару років ти всерівно вернешся до тої справи
Скопіювала , бо думаю абсолютно так само. Я тортики від Galalviv відразу примітила , мають свій почерк , дуже цікаві.Працюєш акуратно і прискіпливо- думаю, ну не всім це дано від природи. Депресія то нормальне явище для жінок в декреті і домогосподарок (для інших також ). І вона проходить , треба "трошки іі підкопнути, "щоб швидше втікла.
Галюся в мене аналогічна ситуація,якась невідома депресія і як її позбутись не знаю.
А я своїй (депресії) кажу трохи почекати, не до неї зараз, скоро свята, а ще стільки всього слід зробити в хаті і на дворі... А якщо серйозно, то в мене всяка депресія зникає при згадці, що скоро Великдень. Це свято як і Різдво, в мене викликає спогади з дитинства, пахне загадковістю, казкою, захоплює своєю величчю і відчуттям цілковитого щастя...
Цитата: galalviv
подумую знайти собі якусь іншу забавку
Чому б і ні якщо хватає сил, бажання і фантазії можна спробувати проявити себе і ще в чомусь, але в жодному разі не залишай тортиків! Вони в тебе такі бомбезні!!! Не кожному майстру зі стажем вдається творити таку красу.
Дівчата, тільки не смійтеся, я вперше робила корзинку. Хотіла з трояндами, але не вистачило декілька торяндочок і готової мастики небуло, то вже зробила з тими квітами, що були в наявності. Біля троянд це у мене орхідеї, вчилася нещодавно робити. Короче, напартачила конкретно, сама бачу купу недоліків. Зате, буде вже знати як плести корзинку та скільки квіточок потрібно. Торт "Корзинка з квітами" ваги незнаю, бо торт в подарунок. Всередині ванільний бисквіт, сметанний крем з ківі. Корзинка з шокомастики, квіти з ММ мастики.
Короче, напартачила конкретно, сама бачу купу недоліків.
Не переживай, недоліків не так вже і багато. Впевнена, що та (чи той) кому вона була подарована взагалі ніяких недоліків не побачив. Корзинка сплетена гарно, квіти теж гарні. Але на корзину їх справді треба багато... Єдиний недолік, що кинувся в око це те, що права сорона чуть нижча за ліву. А загалом мені сподобалося