Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Квіти дуже гарні , абсолютно нема до чого придертися . А от корзинка, нажаль, вже не така ідеальна. В мене плетіння теж не дуже вдавалося , тому я і купила собі печворк корзинку.Відбив і готово не треба мучитися і переживати що буде криво чи ще гірше - порветься.
Цитата: Яілатан
трохи хотілось іншого кольору листочків, темнішого і природнішого, але з моїми барвниками не получається.
А ти не пробувала їх ще зверху (тобто готові листочки) підфарбувати?
Яілатан,твої квіти у корзинці-це щось! Я теж пробувала робити крокуси-це така клопітка праця ,а про інші квіти я вже мовчу.Ти молодець,твої квіти, усі без вийнятку, дуже професійно зроблені.
Красотіще ! Недоліків не бачу , квіти як справжні , корзинка гарна - ручка рівна, штивненько мотана. Я ще від Трансформера " не відійшла" а ти вже таку гарнюню корзинку! Листочки квітів зовсім не мішають кольором , мені подобається - квіти ясні ,нетемні і листочки світлі. Молодець вже не 100 разів (як за трансформера) - а тепер 1000 разів!!!
yaarysya, Дякую, що не пройшла повз. Так, за корзинку теж бачу. Я з початку хотіла зробити інше плетіння, та здоров'я не дозволило стільки тих прутиків катати, то маю те що є(( а листочки зверху не пробувала і чесно кажучи не люблю такі деталі так фарбувати, всеодно так рівномірно не пофарбуєш, та й маститься, боюсь, що позачіпляла би квіти. Будем якось пробувати ще. lenameln, нінок, Дівчата, дякую
всеодно так рівномірно не пофарбуєш, та й маститься, боюсь, що позачіпляла би квіти
То на великій площині нерівномірності видно, а на маленьких листочках хіба що з лупою Та підмальовувати зверху краще по вже кольоровій ( зеленій) мастіці, а не білій ( на ній дійсно буде дуже замітно ) і ще краще це робити губкою. Я після такої процедури листочки залишаю, щоб підсохли і тоді вони нікого не повимазують і квіток теж. Тут правда є один нюанс, як я вже раніше писала, коли такі речі витягнути з холодильника, на них утворитися конденсат, і тоді до них справді можна буде повимазуватися. Як з цим боротися я і досі не знаю, дівчата радили просто почекати, щоб все підсохло.
Торт "Подарунковий", пекла для подруги на день народження. ваги не знаю, всередині шоколадно-кавовий з фініками торт, крем сметанний з вареною згущонуою з фруктами, прикраси з ММ мастики, шоколадна стружка та масляний крем.