Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
нетік, дуже красивий тортик,свій після твого не дуже хочеться виставляти,але ризикну... Торт"Святковий" 3кг,шоколадні та макові коржі,пудинговий крем,ананаси,мм.
О, я тебе розумію. Колись наші признані майстрині десь пару тортів попідряд виставили і тут я свій добавляла. То аж розгубилась -ставити чи ні, бо в них всі такі гарнющі були. Я поставила- "а что делать"... Будемо дивитись і вчитись.А тортик твій симпатичний і цікавий , тільки , може то фотка- на трояндах мастика мяка чи потекла, якось мені таке враження. Не сильно бий, що "вказую на недолік"- я сама в "процесі тяжгоко навчання" , тому і про все питаю.
Ой , дуже вибачаюсь, сьогодні добре роздивилась , то таки гвоздики. Вчора вночі то я певно неуважна вже була(малий і чоловік засинають- тоді вночі я можу в неті посидіти...), та й з-за блиску не розібралась. Все рівно квіти хороші , я й не знаю , що я би намайструвала , так само ,як ти вчусь помаленьку. Все рівно , ти молодець ,що стараєшся , квіточки робиш.
нетік, Суперовий каскад з трояндочок. Вибач, правда мені здається, що айсінг здався б трішки густіший, бо зверху він розтікся трішки всторони, а по боках чомусь навпаки. Я в принципі не порадчик лише раз пробувала. lenameln, Тортик чудовенький, рівненький, акуратний. На рахунок квіточок, трошки погано видно, але те що я бачу, то там по-моєму серединка до кінця не докручена, чи то як сказати, коротше видно її на двох квіточках, ніби в боки розійшлось. не ображайся, я просто сама їх один раз робила і з тим самим стикнулась. А колір суперовий.
Цитата: нінок
на трояндах мастика мяка чи потекла, якось мені таке враження
, в мене теж таке враження, може забагато над парою тримала?
Непогано, квіточки гарненькі, та пелюстки краще трошки прокатати зубочисткою щоб були тоньші. І трошки тре попрацювати над вирівнюванням, якщо це торт "Корівка" бо "Рижика" в себе не пам"ятаю, то там краще вирівнювати кондитерською картошкою бо бока дуже "кучеряві"
Другий тортик буде набагато кращий головне не зупинятись і бажання працювати.
Для першого разу з Шм - думаю добре , ще будуть кращі!Квіти гарні , задумка білий торт + коричневі троянди - дуже стильно , зі смаком. Ну бока і мастика- то вже Soni все тобі пояснила. В мене самоі ще недавно були ті перші торти , так що мене теж критикуйте , бо треба "стремиться к лучшему".