Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
дІВЧАТОЧКА, ВСІМ ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ ЗА ПЛЮСИКИ І ЗА ГАРНІ СЛОВА!!!! Хотіла почути трохи критики, бо дійсно незадоволена своєю роботою! Я хочу робити гарніші квіти, поки -що це не такі квіти про які я мрію....Ну для вас може квіти здаються ідеальними, але я бачу купу не доліків, там навіть на фото добре видно, але я не буду палити контору))))))))
Цитата: yaarysya
Пелюстки на дротиках? чи так складаються?
Так пелюстки на дротиках, йой, яка то робота коло тих пелюстків, здуріти можна
А це мій перший торт. Торт "Іменинний".Вага 5 кг. Шоколадні коржі, заварний крем, персики.Перша робота з мастикою. Велике спасибі мари4ка і всім всім всім за мастер класи. Можна сказати, що саме ваші мастер класи ,дівчата, надихнули мене на ці проби пера.
Ну я там знаю чи справжнє Бісквітні коржі пропитакі міцною кавою і крем вершки з маскарпоне!)))
Привіт Марічко, тортики твої дуже гарні всі, а ці тульпани то очі відвеcти важко, навіть нездається що це торт, наче якась відкритка з квітами. Хотіла сказати (Христя вибачай що вставляю 5 коп.) що це є справжнє тірамісу, воно смачне дуже!
--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Торт свекрусі на День Народження. Торт"Яблучна смакота". Вага 3,5 кг. Бісквітні і шоколадні коржі, заварний крем, яблука, які я робила ще восени і закрутила. Дуже смачно вийшло.
Дівчатка, привіт!!!! Хочу показати вам тортик, що спекла собі на ДН. Як то кажуть, чоботар без чобіт.... Не получився він мені гарним,чогось мастика вздулась. Та тішить одне, що в середині був дуже смачнющим, такої похвали від гостей наслухалась...Вах
Тортик "Для себе" в середині "Гавайський" від Нетік, оздоба ММ. Ваги не знаю...
ПИ.СИ. Фото не передало яскравих кольорів торта, насправді рожевий колір був насиченіший...
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!