Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
А це моє творіння - перша корзина Торт "З 8 березня" вага 3,5 кг середина Бісквіт клас.,коржі від Натонки, крем тофі, сметанно-масляний,персики, ШМ,Критика обовязкова!
maryana,листочки і серединку намалювала спочатку на папері,вирізала і прикладала до мастики,ножичком вирізала.Серединку так було дійсно не легко робити ,але насправді в мене багато квіточок таким чином зроблені.
А з чого робив?і як саме,дивився на картинку чи на живу квіточку?якщо можете покажіть їх будь ласка,я б собі може теж зробила,бо вирубку трохи дорогі.дякую
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Корзина з весняними квітами, Вага 2,5 кг, в середині "тірамісу"
Приймаю критику,бо знаю що квіти ужасні,а в порівнянні з Натонькіними,то вопше капець....Короче в мене руки не з того місця ростуть і взагалі мені ше треба багато вчитися робити квіти....
Приймаю критику,бо знаю що квіти ужасні,а в порівнянні з Натонькіними,то вопше капець....Короче в мене руки не з того місця ростуть і взагалі мені ше треба багато вчитися робити квіти....
Оце да ! Які гарні квіти ! За них треба 10 плюсиків, Марічко , яка до них критика. Безумовно , в Натоньки гарні квіти , ну твоі по -своєму гарні , вони інакші трохи. Кольора прекрасні , "не пластмасові" , а роботи як багато... Я , звичайно , початківець - але придратись можу, як захочу ... Вибачаюсь за "довгі причитання" , ну не змогла промовчати , одним словом - дівчатка , господиньки , всіх зі Святом , а Марічка- ну Молодець!
Приймаю критику,бо знаю що квіти ужасні,а в порівнянні з Натонькіними,то вопше капець....
Ну, ти й даєш, хотіла б і я такі "ужасні" квіти навчитися робити.А в Натоньки просто інший сорт тюльпанів , Наталині дуже схожі на "папугові"(сорт такий), а твої на тюльпани Дарвіна, так що тут все супер .А можна поділитися секретом, як робити такі класні "жахливі" тюльпани? Пелюстки на дротиках? чи так складаються? ...Зі всіх сил придираюся, але недоліків не бачу. Так що, дай Боже нам всім таку "жахливу" красу творити