Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Гарний тортик , кольори мені подобаються . Я сама деколи роблю несильно яскраві , пастельні , а деколи два яскавих разом , такі собі "компрометуючі".(навіть , які не особо підходять). Не знаю , чи то смак чи то несмак... Тортик би трохи вищий , головне , що старалась.
Прикрашений тортик гарно,молодець! А от над вирівнюванням треба попрацювати,за один раз не вирівняєш,це треба робити в кілька етапів,теплим ножем. Христинка і Лєна-гарні тортики!!!
Любі Дівчаточка!!! Щиро Вам всім вдячна за похвалу та плюсики,надзвичайно приємно ,що приділили мені свою увагу а не пройшли крізь мене. Ваша думка для мене дуже важлива. Дякую Квіточки я розмальовувала кандуріном,золотим та гранатовим
, вазон з фіалками, вага 500гр., цукрова мастика, і фальшивий медівник, крем зі збитої сметани накінець спробувала зробити вазон. по фото бачу шо недоліків маса, тож аналізуйте і шось радьте, вислухаю всіх
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
наталька,хочу сказати, що великий тобі плюс, бо тортик здалеку виглядає,як вазонок!)) А от придивитись зблизька, то видно суттєві помилки! Але помилки через те, що ти мало часу приділила квітам і заздалегідь не приготувала листочків! Я бачу, що квіточки в тебе роблені нашвидкоруч. Кожну пелюсточку треба акуратно заокруглити ножицями, а не просто розрізати, а потім ще й прокатати зубочисткою, щоб пелюстки були хвилясті...А листочки потрібно було попередньо розмалювати і підсушити,хоча б за день на перед...А потім акуратно встромити в торт. Тоді тортик виглядав би живішим...Але не засмучуйся, продовжуй працювати!!! Ти молодець!