Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
KotMarta, Дівчатонька!!!!Всім дуже дякую за "+"і за коменти....
Цитата: KotMarta
Крааааса Я просто в шоці..... прошу МК по такій красивезній квіточці , дуже прошу....
Дякую!!!МК буде,то точно, квіточка це Орхідея Цимбідіум,буду скоро робити тортик ,бо зараз трохи немаю часу....Фарбувала ---гелевими барвниками змішала рожевий з фіолетовим і добавила горілку і
Цитата: нінок
Так само цікавить питання, про перехід кольору на
малювала пензликом...зверу дуже свілим.тобто більше розведеним,а по-боках вже трохи темнішим
Цитата: наталька
а як поводить себе суфле під мастикою, бо я шось думала що три шоколади під мастику зовсім негодиться
Я тоже сумнівалась і мусіла то випробувати,все нормально ,суперово...можна робити спокійно...можна зверху дати корж,я не давала бо не мала.,то я з відрізків бісквіту і масла зробила крем-картошку і легенько наносила по-трошки...то трохи довго ...але нічо добре ,бо стояв два дні без пріключеній...
Привіт, дівчатка! Тортик "З маками" , шоколадні коржі + дрильована вишня в прослойці шоколад білий + марскапоне( немає сливок , то марскапоне даю , ніби ганаш , тільки не взбиваю ) + другий корж крем- творог + остаток марскапоне +білки , желатин. Мішала все що , могла , аби добре було... 3кг , ММ. Замовила моя знайома для мами своєі , дівчина вона хороша- то я старалась, аж вночі робила.Недоліки позаховувала , ідея не моя "Повний плагіат" з других дівчат ,що гарно напридумували- О-та ка я "хозяйка"...
Дуже гарний тортик ,на перший погляд такий милий,молодець...
Цитата: нінок
, ідея не моя "Повний плагіат" з других дівчат ,що гарно напридумували- О-та ка я "хозяйка"...
та не кажи так ми тут всі вчимося і зразу шедеври робити....ну то не реально...всі ми дивимось в інеті ,шось шукаємо ,а ше наприклад замовник хоче тортик такий самісінький як зробив інший кондитер...і шо робити ...мусиш робити , ...і то навіть не вмоєму стилі ,і не знаю міняти шось чи ні...я думаю який там плагіат то робота така, замовника воля це закон....
нетік, Дуже гарні орхідеї))) Soni, Я вже писала, я просто в захваті від квітів, особливо від маків. Тепер питання, а яка фарба, що такий насичений колір?
Soni, Дякую, що поділилась)) я вже помріяла, що ось дізнаюсь секрет і наліплю маків В мене, перша спроба була не вдала, зовсім не висихала мастика з такою кількістю барвника))