Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Ото капєц, всі майстрині підряд шедеври повиставляли - "И я потеряла дар речи"(вибачте , що по-російськи , непереводні вислови). Красота... Я нині йду плакати , бо мені прийдеться копіювати з вас ( якщо хоч втрафлю), бо розумію , що краще не придумаеш і не добавиш.Всі молодці , ви даєте нам поштовх тягнутись до кращого , майстерного!!!
нінок, а якими фарбами користуєшся, мені цей СМС дав еластичність і сохнув не миттєво, але все одно доволі швидко, а пелюстки квітів гарно тримали форму. Підкажи як робиш волошки.
Маю украінські , Squires Kitchen гель-паста і Americolor гелеві (може помилки в назвах, вже спішу), одні тими , други іншими, бо я ще іх не мала - того пробувала обидві фірми. По кольорах гарно, тільки я з червоним ще не потоваришувала. І того мені СМС не допомогло, бо дала забагато барвника. Де вже тій еластичності взятися. Волошки вмене "кривенькі" (я початківець) , але скажу швидкий спосіб- я взяла вирубку ромашки ( з лорану) в 2 ряди , ( тоненько викачана мастика) і пальцями попідгинала пелюстки.То нормальні зверху дала, а знизу бордюром йшли- то просто вирубка, навіть і не волошка, просто того ж кольору.Я вночі робила , на другий раз може "щось мудріше придумаю).
Торт "Лунтик" Коржі від тортів Орхідея (тільки з рожевим кіселем) і темний від Поля Робсона, крем пудинговий + консервовані ананаси, ММ. Вага майже 5 кг.
zhanetka, дякую за гарні слова я у Вас на форумі зовсім трішки, спочатку ніяково було писати щось показувати, а зараз не можу відійти від комп"ютера, все більше хочеться показати.
Торт просто Супер ! Скільки ж треба мати терпіння зліпити стільки персонажів. І всі такі гарні. Найкращі, звісно - це колобок і лисичка Ой, пропустила губку Боба. теж дуже гарна робота.