Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Я замовляла на Праліне Декор, щойно скопіювала інструкцію Действует на сахарную массу «моментально», то есть приступать к работе можно сразу после ее добавления в сахарную пасту или мастику. Обладает эффектом отбеливания и готовые изделия имеют белоснежный цвет.
Способ использования: нужная доза загустителя КМЦ добавляется в мастику или пасту сахарную небольшими порциями сразу перед началом работы и масса тщательно вымешивается для равномерного распределения загустителя по всей массе.
Если Вы готовите мастику или пасту сахарную самостоятельно по своей рецептуре, то загуститель сначала тщательно смешивается с сахарной пудрой, а затем добавляются остальные продукты по рецептуре.
Приготовление клея пищевого: поместить в бутылочку с крышкой загуститель КМЦ и добавить воду в нужной пропорции (1 часть КМЦ и 25-30 частей воды) и хорошенько потрясти. У Вас по массе воды будут плавать крупные светло-кремовые кусочки загустителя. В течение дня они растворятся в воде и получится прозрачный клеевой раствор.
Дозировка : для моделирования фигурок - 1ч.л. на 400-500г пасты; для изготовления цветов 1ч.л. на 200-250г пасты; для клея смешать 1 часть КМЦ и 25-30 частей воды Цветочная паста.
1 белок размер (L) 225гр.просеенной пудры. 4 ч.л без верха СМС(или кукидент) 1 ч.л.пальмжира.
*Белок влить в чашку для сбивания кухонной машины и 10 секунд на больших оборотах взбить. *От пудры убрать 2 ст.л.пудры и поставить в сторонку. *Теперь поставить машину на маленькие обороты и вмешать осторожо остальную пудру.Как пудра вмешалась ,снова увеличить обороты и так продолжать где-то 2минуты.Масса должна блестеть и ложится мягкими остриями.Масса должна быть густой но не твёрдой.Если вы вынимаете венчик ,масса должна падать на бок ,а не стоять прямо. *Теперь добавить СМС.Его надо всыпать на маленьких оборотах по-немногу ,с интервалом 5 секунд, пока весь не всыпете.Затем несколько секунд на больших оборотах масса готова. *Выложить её на рабочий стол и вмешиваем остаток пудры и жир.Когда будете всыпать СМС старайтесь, чтоб СМС не попадала на венчики. *Целофановый мешок смазываем жиром, кладем туда массу ,закрываем плотно ,чтоб не поступал воздух. *Кладем в холодильник и через 24 часа ,можем использовать.Как вытащите, снова хорошо вымесите. *Преимущество этой пасты ,что она в руках не очень быстро сохнет.
Дуже гарний і милий тортик! Ідея з кольорами класна ,для хлопчика мені дуже подобається. Наскільки зрозуміла, зелений колір мальований по голубому? Чи не мастились діти . як іли той торт? Я вже давно дівчаток хотіла спитати про такі мальовані кусочки, бо так подобається розмальоване, а сама ще трохи боюся(деколи трошки кандуріном розтушовувала).
Іриска, Твоя косметичка, як на мене зроблене чудово. Вибач, але якихось зауважень я не бачу, трошки фото підкачало. Єдине, там з боку мастику чуть відстала, але ти можливо потім і підправила, таке буває. мені кольори подобаються: рожевий з бузковим)) Міла 83, Тортики зроблені дуже акуратно, чудово виліплені фігурки. Сама з СМС не працювала. але тепер певно спробую точно. Якщо зовсім придертись, то четвірку трошки не дорівняно з боку, але якщо придертись. А одиничка справді весела, позитивна така.
що були то не вимазались, я користуюсь російськими гелевими фарбниками.
Дякую за швидку відповідь , то добре , що не замазались. А якась панікьорша роблюсь , надіюсь , з досвідом і часом пройде. В нас місто невелике, я тільки починаю пекти на замовлення і так хочеться вгодити і щоб все було добре" без казусів". Бо тортик з маками як віддавала- то мусіла знайому попередити, щоб всі волошки знизу відрізала полосочкою , і без давала людям. Я ту волошку "звізда" зразу не спробувала , поналіплювала(інакше не скажеш) , а тоді скуштувала одну1см на 1см за розміром- язик був синій -синій, ну просто ВОЛОШКОВИЙ! цілу годину. Отакі в мене пріколи.
Я собі недавно купила , недешева штука (20 грам в мене 68 грн), то той миттевий. А ті що невідразу діють , то дешевші. Я пробувала на квіти , бо для них і брала (на остатній , з маками) , але щось до кінця "не поняла" який результат дало. Я хотіла добитись з ним еластичності, а квіти всерівно підкришувались від великоі кількості барвника."Ну когда же я научусь" , хоч по форумі зрозуміла, що то є класна штука.