Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Дитячі торти-3, Крім барбі і машинок
нетік
3 січня 2012 20:43
Повідомлення #1


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.

ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!



--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Галиночка
8 лютого 2012 17:15
Повідомлення #221


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Молодці дівчатка!!! Кожен день дивлюся і зітхаю, коли вже я так навчуся. Донечці в травні рочок. Хочеться щось надзвичайне))) ДЯкую за гарні ідеї!!!!
Перейти на початок сторінки
musya
9 лютого 2012 19:33
Повідомлення #222


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Цитата: Іриска
Розкажи, що це за карамельний крем і як ти робиш молочну мастику, в тебе вона така гарна.

,карамельний ---та порізному,десь тоже писала не можу згадати де,можна пережарити цукор до коричневого кольору,заварити заварний крем, думаю ти знаєш коли остигне добавити пережар. цукор збити блендером ,потім збивати міксером добавляючи потрохи масло,пропорції не пишу бо все роблю на око,можна до заварного крему щойно звареного додати варену згущенку засмаком,коли остигне збити з маслом....,
молочна мастика ось тут
подивись .там ще є посилання на відео ,як замішувати... :no:
Перейти на початок сторінки
Яілатан
9 лютого 2012 23:52
Повідомлення #223


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Ярка,
Дуже гарні в тебе тортики. А ми тут всі потрошки вчимось один в одного. Я сама не давно приєдналась до гурту і мені тут дууууууже подобається.
Перейти на початок сторінки
eleneska
11 лютого 2012 10:51
Повідомлення #224


Молода господинька
  • 34

Репутація: 340
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 278
Реєстрація: 30.11.2009

ICQ:--

Бали: 923
Кітті, 3 кг, шоколадний бісквіт, вишні, сметанно-йогуртовий крем.
(Вибачайте за фото, фоткала з мобільного.)
Перейти на початок сторінки
galina27
11 лютого 2012 14:28
Повідомлення #225


Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 247
Реєстрація: 2.11.2010

ICQ:--

Бали: 507
Торт "з капчиками".ваги незнаю. десь біля 4 кг. всередині снікерс.

Перейти на початок сторінки
Mironka
11 лютого 2012 17:41
Повідомлення #226


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Дюймовочка для Іринки

Шоколадний та маковий бісквіт, бізе, крем масляно-заварний сметанковий і з капучіно. Мастика ШМ. Маса тортика 2,300 кг.

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Mironka
11 лютого 2012 17:44
Повідомлення #227


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Цитата: eleneska
Кітті

Кітті дуже симпатична. Торт спечений у формі чи просто вирізали?

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
11 лютого 2012 17:45
Повідомлення #228


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: musya
молочна мастика ось тут

щиро дякую за карамельний крем та молочну мастику, при нагоді обовязково спробую.
Ось і мій тортик "Тачки для Богданчика" вже з гелевими фарбами від Натоньки, за які їй дуже вдячна. Відчутна різниця при роботі з гелевими барвниками в порівнянні з нашими від УКраси. .
Вага торта 2,8 кг. Поль Робсон, ММ мастика.
Перейти на початок сторінки
zhanetka
11 лютого 2012 20:54
Повідомлення #229


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Дівчатка гарні у вас тортики :winked:
А це мі сьогоднішній тортик " Вінні та тигрик" вага 3 кг В середині коржі з какао, вишні,сматанно масляний крем,тофі.ММ,ШМ,айсинг.( трохи ведмедик мені не получився... :request: )
Перейти на початок сторінки
jul4uk
11 лютого 2012 22:02
Повідомлення #230


Молода господинька
  • 34

Репутація: 147
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 189
Реєстрація: 14.11.2011

ICQ:--

Бали: 661
zhanetka,
оооооова!!!! Тортик суперовий :winked: , дуже ніжний і задум теж. Ти молодчинка!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 листопада 2024 08:46

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 4
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100