Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Торт"Маша і Ведмідь-2")))) .ятак думаю,коли буду робити 3 торт,то буде ше краще,а тепер,шо маю ,то маю, а замовниця і так була вшоці)))) вага 3 кг. клас.бісквіт,карамельний крем.горіхи,шоколадний,крем.Молочна мастика.
Доброго дня!Дякуючи всім господинькам дрімфуду багато чого навчилась.Хочу показати на критику свої спроби прикрашання.Знаю,що багато помилок,але буду вчитись. Торт з ведмедиками синочкові на рочок Вага 3 кг,всередині бісквіт з горіхами,родзинками,маковий перекладений сметанковим кремом з абрикосами.Прикрашений шокомастикою.
Привіт!!!!Тортик просто чудовий,ведмедики .так майстерно зроблені,ти молодець,яка тут критика!!!!Сам тортик дуже акуратно вирівняний,має гарну форму, тобто по-висоті,Все добре... тільки я бачу 2 нюанси ---трохи не мають форми кульки ,я їх катаю руками і дуже швидко,беру мастику розкатую відповідно як тонше або не дуже,залежно якого розміру потрібні кульки,вирізаю,кружечки маленькі ( вмене це корок з-під маленької бутилочки горілки)і потім катаю в кульки ,виходять рівненькі... Ще одне....Букви,можна було зробити трошки меншими ,скачати тоненький жгутик,прямо на столі порізати собі рівні кусочки на букви тоді їх складати де шо склеїти водою чи білком і тоді переносити на торт...От і все ти не ображайся,я від щирого серця,це не критика а підказка,бо бачу в тебе гарно все виходить,а ше хоч трошки вдосконалити,то буде все ідеально,ну звичайно це все зчасом
Дякую.Яка може бути образа.навпаки хочу,щоб збоку хтось підказав помилки.Для рідних кожен торт ідеальний.Я довго вагалась чи висталяти свої тортики(ще декілька виствлю),бо надивившись на ваші шедеври мої мені здаються дуже кривими і неакуратними.
Зайчикова хатка Вага 2,500.Всередині шоколадні коржі від Натоньки(дуже дякую),крем згущонка+сметана+вишні.Хатка шокомастика.Зайчика і ягоди купила давно,ще коли про мастику і не чула.Сам торт оздоблений білковим кремом від Волошки(дякую).
чесно кажучи і я така,як би не моя доня яб тут не не була ,мені теж було якось незручно і по своєму страшно,а потім я як вдома,чи запитатись прощось,чи порадити,тут зразу усі разом допомагають,я така щаслива,що собі навіть не знаю як я жила без Дрімфуду,то класно шо НАС все більше і більше.....
Дуже дякую.Я як знаходжу вільну хвилинку,то завжди заходжу сюди і тішуся,що такі всі файні і привітні.Все незнала як вклинитись в колектив.Будемо знайомитись ближче.Думаю все вийде.