Я підбираю на цьому сайті http://www.vdvkiev.com.ua/biser-pretsiosa-chehiya/karta-tsvetov-bisera-yabloneks .html бісер дуже хороший 1в1, нема більшого чи меншого. Працювати однне задоволення.
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Ваші ікони безподобні!!!!! Мені аж щелепа впала це дійсно величезний труд!!! Я теж хочу вишити, але боюсь взятись мені здається що не зможу, але дивлячись на Ваші роботи і читаючи поради то напевне зважусь. в мене питання, а підбирати бісер це як? за розміром клітинки на малюнку? і чого поганий той якиййде в наборі? Вибачайте що так багато питань просто дуже хочу спробувати!
Ластівко, мені теж зподобались ваші роботи .Коли я, побачила в перше таку ікону, то аж дух перехопило.Хотіла собі навчитись, але не було вчителя, тож я вирішила на паперовий образ отця Піо наклеювати бісер. Виходило не погано, але коли клей висихав, то трошки тягнув папір, і виглядало покручене.А ви можете і мене навчити вишивати бісером?Хрестиком я вишиваю, а от до бісеру ніколи не бралась.Коли я куплю схему, можна до вас звернутись за допомогою?
galina27, Понка, Дівчатка, зверніть увагу на ту схемку, що купила Оленка, вона непогана, але для першого разу я б радила шукати схемку саме таку як я показувала. Щоб було дві шкали зліва і внизу. Купила собі нову то завтра покажу, бо нині з роботи вже 4 день - втомилась дуже. Щодо бісеру то не шукаю я по сайтам ніде...Заходжу в магазин де багато бісеру і просто вибираю собі по кольору але чешський або японський. Чого не беру в комплекті,бо пояснювала вже: 1) виходить дешевше коли поокремо 2) маю змогу вибрати такий колір як мені треба 3)в комплектах, якправило вкладають китайський...я його не люблю Оленочко, треба ще поради щодо вишивки?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівко,дуже дякую,що все нам пояснюєте. що до схеми,яку знайшла,таку вже й почала вишивати,на ній вказано тільки кількість бісеру (шт) навіть смішно:хто буде рахувати 2800 шт. Сьогодні навіть бісер придбала,і вже почала працювати.Дуже допомогли ваші поради,що до бісеру-чешський дійсно кращий,весь однаковий. Тільки очі дуже втомлюються,за вишивкою хрестиком такого не помічала.
Ластівко,а в мене до вас запитаннячко: чому ваша темка знаходиться в розділі "ні туди ,ні сюди"?
а куди її закинути? в який розділ пасувало б?
хотіла ще спитати,якщо можна:ви вишиваєте за допомогою п"ялець,вірніше рамки ?чи ні? бо я хрестиком звикла користуватися п"яльцями,а зараз в процесі роботи над бісерною іконою трохи незручно....відвикаю.
я також завжди звикла на п"яльцях. Є п"яльця квадратної форми, коштували 65 грн, правда шукали ми довго і знайшли лише недавно, то тепер мої дівчата вишивають собі на них, а я коли вишивала то просто знайшла дома якусь картинку з видом карпатського села, село вийняла а на дерев"яну рамочку просто кнопками прибила вишивку. Так як рамочка у мене була на пів образа то вишивала спочатку половину, потім переколола. Можете подивитись де є дешеві фоторамочки, може є такі магазини типу ВСЕ по 8 грн? Треба натягнути таки іконку на рамку, бо тоді не буде стягувати вишиття. Рамку сфоткаю завтра, бо донька забрала свою вишивку на роботу, може видасться хвилька для вишивки
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Можливо,в Наше хоббі(або в новий),бо така краса ,на мою думку,тут загубилася.Але це моє бачення,вам видніше.
Цитата: Ластівка
Треба натягнути таки іконку на рамку, бо тоді не буде стягувати вишиття
Щиро дякую за відповідь. Я теж про це вже думала,але робота йде до завершення,тому наступну вже буде вишивати зручніше.Рамочку вашу побачила в темі Вишивка,дякую,за допомогу!