Дійсно гарний рушничок. Я в захопленні, як хочеться навчитися таку красу вишивати. А на якій тканині рушничок? Це атлас? І ви спочатку малюєте орнамент на тканині? А вишивка схожа на гладь.
Тканина - габардин. Вона цупка. Вишивала і на атласі блузку з спідничкою на розписку молодій, але коли бісер блискучий а ще тканина, то воно не дуже мені таке подобається. Спочатку наношу малюнок (через копірку) і вишиваю, якщо хтось вміє гладдю - буде не складно навчитись
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
У нас в магазинах габардин тільки коричневий, грубий, як колись були покривала на ліжка, а білого і близько немає. А ваша тканина не дуже і груба, просвічується.
Моя перша робота Дякую всім дівчаткам, а особливо профкому Ластівці, за то що надихнули на творчість й навчили робити ту красоту. Мені дуже сподобалось працювати з бісером, вже почала нову роботу й думаю , що продовжу тим займатись ще.
Нарешті в мене загрузилося це фото.Спеціально для Ластівки.Фотозвіт мо моїй роботі,вишила рівно за місяць,сиділа день у день.Закінчила ще в середині травня,бо у садочку у сина на День Матері був конкурс"Маминої творчості",то я там презентувала свою вишивку.Тепер вже усе повсячено і оформлено у рамку,як і належить.Поки що це єдина мая робота бісером,але у планах на майбутнє є ще дещо.Сподобалося мені бісером вишивати більше,ніж нитками.
О, мене згадали. Дякую дівчатка. Тепер ви розумієте як то та робота затягує. І азарт приходить коли починає малюнок вимальовуватись. Я тепер на блузки перейшла. Схеми такі самі як на ікони, тканина атлас, вже покроєні, тільки потім тре по фігурі підігнати. Ось тут можна глянути на схемку, яку я вишиваю, і якщо буде бажання то можу допомогти з придбанням і пересилкою (так само узгодимо ціну. писати в приват) взірець вишиванки
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівко,ваші вишивки все кращі кожного разу,і рушник,і блузка.Шикарні роботи.На жаль,поки що тимчасово,не можу вишивати,та десь через місяців 8-10,якщо все буде добре,планую повернутися до вишивання бісером.Тоді до вас обов"язково звернуся.Скажіть,будь-ласка,блузки тільки для дорослих,чи є і для діток??Ще раз вам дякую за поради,і за агітацію.Воно таки дійсно затягує.
мої перші роботи бісером перший вишивала для чоловіка, другий для мами
--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...