Goldi, давай фоткай ту схему і що виходить? потрібно глянути що за матеріал. Я бачила схемки на сорочку жіночу, коштували вони (сама лише схема!) півтори тисячі! а ще додати бісер - та ну його в баню, я ще не готова до такого. Бачила схеми під бісер на пасхальні рушники. теж за ціною 135 гривень а ще плюс бісер гривень 100 та робота ваша...чи варто викидати на рушник 300 гривень у важкі часи?може я якась неправильна, але краще на ті гроші щось смачненьке у кошик покласти, а кошик можна і серветочкою застелити
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
схеми на матеріалі немає, купила схему для вишивки хрестиком і просто підібрала бісер по кольорам.Купляла чешскій бісер, але все-рівно попадає різного розміру
Goldi, вибачте, але бісером таку блузку ви не вишиєте. на жаль....увесь час буде крутити вам, тому сідайте і вишивайте хрестиком, а бісер лишіть для картин чи ікон
Ластівко! А рушничок на атласі? Габардину білого я не бачила!
вибачте, не помітила допису. рушничок на габардині, малювала сама. Завжди вишиваю на п"яльцях, бо 1. - звикла, 2 - бо так зручно. не стягує тканину і не крутить. знаю що в магазинах радять брати шовкову нитку для бісеру - ніколи її не беру, бо незручно, скручується та й дорога. Беру звичайну сороківку, але удвоє
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Доброго дня, хочу підтримати вашу розмову про те купляти схеми для вишивки бісером. Я купляла на сайті ОВЦА РУКОДЕЛЬНИЦА .вибір дуууже великий , як схем ,так і набори , так і бісер(чешський), богато аксесуарів.Мені сподобались ціни і відношення працівників. Спробуйте не пошкодуєте.
Ластівко, Ваш дуже гарний, акуратно, майстерно виконанний рушник, дуже витончена, ніжна робота до речі, як і всі Ваші роботи. Сподобалося, як гарно обшитий кружевом чи то обв"язаний(пробачте погано видно, не розберу). Ви - майстриня!
рушничок обверложений і обшитий мереживом, мереживо двох видів, щоб не дуже наліплено було. Коли знаю для кого вишиваю, то робота дуже швидко йде. Правда сфоткати не дуже в мене получається