-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівко, дуже гарні, ніжні вишиті іриси. А тільки вчуся вишивати бісером: вишиваю невеличку ікону, як вишию, то покажу на ваш розсуд. Це у вас готова схема?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
а це ще й бісер! Дуже мені подобаються блузки,вишиті бісером,так вони багато виглядають,та й коштують багато.Ну і роботи біля них не мало,але ,на жаль,в мене до цього руки не стоять,треба складати гроші на готову,а поки що милуюсь,коли десь бачу такі вироби.
мені теж, але дівчата правду кажуть, то не є дуже складно, просто треба щоб хтось розяснив, в мене сусідка так вишиває, тільки от жметься, ніяк нехоче мені показати і розяснити
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
У мене є та схема, мені подарували, але щось той бісер такий нерівний... жахи. А у вас такий самий був?
Я завжди купую самі схемки, а бісер підбираю сама і завжди беру або чешський або японський. Бо у комплекти кладуть китайський. Всяко ж у житті буває, часом і грошей не вистачає, то скуповую потрошку. Просто вважаю, що коли сідаєш до такої кропіткої роботи то і матеріал повинен бути відповідний. В мене оно є бабцина камізелька, вишита бісером(бабця була 1012 року народження) то і зараз ще збереглась, то ж сподіваюсь що і наші роботи будуть сімейними цінностями, або ж такими речами, яких викинути не підніметься рука
хочу показати останні роботи. перша іконка невеличка, вишита і подарована племіннику в Іспанії.
а ось цей рушничок пасхальний майже завершений, лишилось буквочки вишити, але дуже вже хотілось показати, в ньому дуже багато любові закладено, також в подарунок...трошка галіма якісь фото - вибачайте мені