Olenka дуже гарні ікони, молодчинка. Я ось теж хочу Ікону з бісеру, але невмію бісером вишивати
Там нема що вміти, йдеш дві-три сторінки назад і читаюш усі мої поради. Починаєш з покупки схеми, нитки білої сороківки ну і бісеру. Деталі я розповідала, вже краще не потолкую. Якщо не ясно щось - питайся. Волошечко, я подивлюсь що маю...Сорочка має бути біла чи чорна? сама тканина?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Гарна робота, я вишивала таку, але виявляється (казав мені священик з нашої церкви), що Матір Божа була або в голубих, або білих шатах...звідки то таке??? але хіба то має значення? Я зараз вишиваю велику ікону Неустанної помочі, важко йде, дуже багато кольорів - 32 відтінки і на роботі вишиваю Ісуса в терновому вінку. Для початківців радила б таку ікону. Вишивки там не дуже багато і є можливість повчитись
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
(казав мені священик з нашої церкви), що Матір Божа була або в голубих, або білих шатах...звідки то таке???
Я так зрозуміла, що в таких кольорах не можна? Вперше чую, але є багато різнокольорових ікон по церквах. Ластівка та все одно я вам вдячна за поради, які тут знайшла,бо без них ще б до цього часу мріяла.
--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
ole4ka, ой, я так думаю, що то все забобони якісь. Як каже один дохтор на такі закиди: а ти бачила в чому Матір Божа ходила? Я вишила таку іконку і ще вишиваю, тому для мене важлива молитва і сам процес, що приносить насолоду
лесик-лисик, ікони дуже красиві, а це правда що вишиті ікони матірю для дочки будуть оберігати її проьтягом життя, так як там запрограмована вся материнська любов і турбота
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель