Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти паски, Паска сирна, паска на дріжджах...
Galina_Nedomirko_
16 квітня 2012 19:01
Повідомлення #171


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
А це мої пасочки.Пекла за рецептом Натоньки,"Панеттоне".Чудо,а не паска.Стовідсотково буду пекти її і наступного року.Пасочка вийшла пухкенька,смачненька і досить швидко готується.



Ось так я прикрасила свою головну пасочку.Дякую,Натонько і за смачнючий рецепт і за чудову ідею прикрашати.Кругом всі допитувались,як я таку красу зробила. тут



Пасочка в розрізі.



Тут паски за моїм рецептом.

Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
16 квітня 2012 22:15
Повідомлення #172


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Galina_Nedomirko_,
о, дякую))
Також цього року пекла паннетоне, пробувала рецепт від maija23. Дякую! :love: Тільки цукру мені мало було. На наступний раз треба було б більше.

паску від Майї пекла моя сестра, то пробувала її в гостях вчора, дуже -дуже добра! :tongue:

Паски не прикрашала нічим, бо не могла оприділитись чи то робити по-модному чи по-стародавньому))) Тому лишила зовсім пусті, тільки змащені жовтком :bully:

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
17 квітня 2012 09:54
Повідомлення #173


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163


Христос Воскрес!!!
Дівчатка!!!
Пасочки Ваші-неймовірні!!!
Цитата: Натонька
паску від Майї пекла моя сестра, то пробувала її в гостях вчора, дуже -дуже добра

Цитата: Тереза
мої пасочки,які я пекла за рецептом Майї-від Василя Мирославовича,я щиро вдячна вам Майя за ваші рецепти, пасочка супер!!!

Цитата: uliana_y
половину пекла за рецептом від Майї Шутенко Паска від Василя Мирославовича,а другу половину від maija23.Щиро вдячна дівчатам за рецепти

Щиро вдячна всім за довіру до моїх рецептів,як приємно,що Вам сподобалася випічка.Багато дівчаток наших писали мені відгуки в ПП за Пасочку від Мирославовича,тільки не фотографували.Дуже вдячна Вам всім. :a0a:
Пропоную Вашій увазі прекрасний перепис смачної Пасочки для мододих господиньок(точний рецепт)
ПАСКА Святкова(від Тетяни Величко с.Пилиповичи Київської обл.)

0,5 л. молока
50 гр.дріжджів
350 гр.цукру
щіпка солі
5 яєць
200 гр. вершкового масла
50 гр.олії
ванільний цукор
родзинки за бажанням
терта цедра апельсину чи лимону
борошно вищого гатунку-1кг250гр
Приготування
Дріжджі розтерти з однією столовою ложкою цукру і 1 ч.л. борошна,
Молоко підігріти і додати дріджджі,поставити посудину з розчиною в тепле місце на 40 хвилин,накривши рушничком
Коли опара підійшла -на поверхні розчини з"явиться гарненька пухнаста"шапочка",-додати сюди:
яйця-збиті з цукром,збивати міксером до побіління маси
розтоплене вершкове масло і охолоджене
олію
ванільний цукор,терту цедру лимона 0,5 ч.л.
родзинки
Старанно перемішати і замісити м"яке тісто,поступово підсипаючи борошно,просіяне через сито.
Накрити посудину з тістом рушничком і поставити у тепле місце на 1,5 години.
Кожні 30 звилин-обминаємо тістечко,всього-3 рази
Коли тісто підійде третій раз-розкладаємо його на 1/3 об"єму по формочках ,змащених олією і застелених промасленим папером.
Накрити формочки з тістом рушником, і даємо підійти нашим Пасочкам на 3/4 висоти.Змастити жовтком і ставимо випікатися на 1 годину при 180"
Спечені Пасочки дістати з формочок і накрити паперовою серветкою
Паски на смак-надзвичайно смачні і солодкі.
Хто з дівчаток ще не пік Пасочку сам,спробуйте цю ,Вам сподобається!
Секрет
Щоб Паски довго залишалися свіжими-додайте до тіста 1 ст.л. звареної манки,-перевірено ,стовідсотково!
Порада
*Розрізані Пасочки зберігайте закутаними у харчову плівку!!!!
*Кожну Паску раджу також загорнути у харчову плівку.Зберігає свіжість до 2х тижнів.


Перейти на початок сторінки
Яруська
17 квітня 2012 10:21
Повідомлення #174


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Galina_Nedomirko_
А це мої пасочки.Пекла за рецептом Натоньки,"Панеттоне".

Цитата: Galina_Nedomirko_
Ось так я прикрасила свою головну пасочку.Дякую,Натонько і за смачнючий рецепт і за чудову ідею прикрашати.

Рецепт пасочки знайшла, шкода лиш, що запізно!
А де про прикрашання, щось не бачу??
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
17 квітня 2012 13:39
Повідомлення #175


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: Яруська
А це мої пасочки.Пекла за рецептом Натоньки,"Панеттоне".Чудо,а не паска.Стовідсотково буду пекти її і наступного року.Пасочка вийшла пухкенька,смачненька і досить швидко готується.
Дуже гарнi вийшли ПАСОЧКИ !!! :winked: КРАСОТА !
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
17 квітня 2012 13:56
Повідомлення #176


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
Galina_Nedomirko_,
Майя Шутенко,
господиньки, маєте чудові пасочки!!!!
Я цього року також вперше попробувала пекти сама паску, дуже маленьку порцію, за рецептом Вікусі паска "Родинна". Ось результат



на смак пасочки були дуже солодкі, м"якенькі і пухкенькі.
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
17 квітня 2012 13:59
Повідомлення #177


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
А свекруха пекла велику порцію паски (на дві сім"ї)





Прикрашали мит з донею
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
17 квітня 2012 15:39
Повідомлення #178


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: Яруська
Рецепт пасочки знайшла, шкода лиш, що запізно!
А де про прикрашання, щось не бачу??

Вже поставила посилання на сторінку,де фото Натоньки і розповідь як робити.Насправді дуже просто.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
17 квітня 2012 16:49
Повідомлення #179


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: Lusuchka
Я цього року також вперше попробувала пекти сама паску

Гарні пасочки вийшли!!! :winked: Молодчинка!!!! :m05004: Так рада, що сподобалися!!!! :wink:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
yaarysya
18 квітня 2012 10:48
Повідомлення #180


Файна господиня
  • 51

Репутація: 925
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 394
Реєстрація: 1.01.2012

ICQ:--

Бали: 2348
Я по пасках ще не великий майстер, бо цього року пекла її вдруге в житті, але результатом задоволена. Пекла по бабциному рецепту.
Ось як вона виглядає в розрізі

Рецепт Паски
1кг муки (треба трошки більше ~ 1,1-1,2кг), 300гр цукру, 0,5л молока, 12 жовтків, 80гр дріжджів, 200гр масла,чуть солі, ванілін, цедра лимону, ізюм, курага.
Дріжджі розвести з ~100гр цукру і замісити розчину з 200гр муки. Поставити в тепле місце, щоб підросло до густої сметани. Жовтки розтерти з рештою цукру на пухку піну і додати до розчини. Потроху додавати муку і топлене масло. Наприкінці додати лимон, ізюм, курагу.
Головний секрет в тому, щоб добре вимішати( до утворення пухирців). Я мішу не менше як 1год.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 12:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100