Христос Воскрес!!!Дівчатка!!!
Пасочки Ваші-неймовірні!!!
Цитата: Натонька
паску від Майї пекла моя сестра, то пробувала її в гостях вчора, дуже -дуже добра
Цитата: Тереза
мої пасочки,які я пекла за рецептом Майї-від Василя Мирославовича,я щиро вдячна вам Майя за ваші рецепти, пасочка супер!!!
Цитата: uliana_y
половину пекла за рецептом від Майї Шутенко Паска від Василя Мирославовича,а другу половину від maija23.Щиро вдячна дівчатам за рецепти
Щиро вдячна всім за довіру до моїх рецептів,як приємно,що Вам сподобалася випічка.Багато дівчаток наших писали мені відгуки в ПП за Пасочку від Мирославовича,тільки не фотографували.Дуже вдячна Вам всім.
Пропоную Вашій увазі прекрасний перепис смачної Пасочки для мододих господиньок(точний рецепт)
ПАСКА Святкова(від Тетяни Величко с.Пилиповичи Київської обл.)
0,5 л. молока
50 гр.дріжджів
350 гр.цукру
щіпка солі
5 яєць
200 гр. вершкового масла
50 гр.олії
ванільний цукор
родзинки за бажанням
терта цедра апельсину чи лимону
борошно вищого гатунку-1кг250гр
ПриготуванняДріжджі розтерти з однією столовою ложкою цукру і 1 ч.л. борошна,
Молоко підігріти і додати дріджджі,поставити посудину з розчиною в тепле місце на 40 хвилин,накривши рушничком
Коли опара підійшла -на поверхні розчини з"явиться гарненька пухнаста"шапочка",-додати сюди:
яйця-збиті з цукром,збивати міксером до побіління маси
розтоплене вершкове масло і охолоджене
олію
ванільний цукор,терту цедру лимона 0,5 ч.л.
родзинки
Старанно перемішати і замісити м"яке тісто,поступово підсипаючи борошно,
просіяне через сито.
Накрити посудину з тістом рушничком і поставити у тепле місце на 1,5 години.
Кожні 30 звилин-обминаємо тістечко,всього-3 рази
Коли тісто підійде третій раз-розкладаємо його на 1/3 об"єму по формочках ,змащених олією і застелених промасленим папером.
Накрити формочки з тістом рушником, і даємо підійти нашим Пасочкам на 3/4 висоти.Змастити жовтком і ставимо випікатися на 1 годину при 180"
Спечені Пасочки дістати з формочок і накрити паперовою серветкою
Паски на смак-надзвичайно смачні і солодкі.
Хто з дівчаток ще не пік Пасочку сам,спробуйте цю ,Вам сподобається!
СекретЩоб Паски довго залишалися свіжими-додайте до тіста 1 ст.л. звареної манки,-перевірено ,стовідсотково!Порада*Розрізані Пасочки зберігайте закутаними у харчову плівку!!!!
*Кожну Паску раджу також загорнути у харчову плівку.Зберігає свіжість до 2х тижнів.