Фарширований коропКороп
150-200 г батона
100 г молока
1 яйце
1 морква
1 цибулина
1-2 зубці часнику
зелень петрушки
сіль і перець до смаку
Рибу почистити від луски. Зробити надріз на животі, витягнути нутрощі, жабра. Відділити шкіру від мяса. Відрізати хребет біля голови і хвоста.
Голову не відрізати.
Мясо відібрати від кісток. Змолоти мясо, батон замочений в молоці, цибулю, часник, піджарену терту моркву. Дати до фаршу яйце, подрібнену зелень петрушки. Посолити і поперчити до смаку. Начинити шкіру фаршем. Приколоти зубочисткою. Викласти рибу в форму, влити трошки води і запікати при 180С 1год - 1год20хв.
Вистиглу рибу викласти на тарілку. Порізати на порційні куски. Прикрасити за своїм бажанням.
Смачного!!