Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Пригощає Наталя, Рецепти Natalyadiva
Irina
14 листопада 2009 11:28
Повідомлення #431


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Наталю, нещодавно смажила "Ледачі пончики". Смачно, багато і швидко!! Мені сподабались і моїм хлопцям теж! Дякую за рецепт. Зараз спробуєм "Манника в шоколадній глазурі" tongue
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
14 листопада 2009 19:50
Повідомлення #432


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Надія
який на вигляд отой мигдаль.


Надя, ось який він- мигдаль




Дівчата, всім дякую за відгуки!!!!!!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
14 листопада 2009 22:12
Повідомлення #433


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
сиппатичний сирничок і гарненькі булочки
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
15 листопада 2009 19:36
Повідомлення #434


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Фарширований короп



Короп
150-200 г батона
100 г молока
1 яйце
1 морква
1 цибулина
1-2 зубці часнику
зелень петрушки
сіль і перець до смаку

Рибу почистити від луски. Зробити надріз на животі, витягнути нутрощі, жабра. Відділити шкіру від мяса. Відрізати хребет біля голови і хвоста.
Голову не відрізати.
Мясо відібрати від кісток. Змолоти мясо, батон замочений в молоці, цибулю, часник, піджарену терту моркву. Дати до фаршу яйце, подрібнену зелень петрушки. Посолити і поперчити до смаку. Начинити шкіру фаршем. Приколоти зубочисткою. Викласти рибу в форму, влити трошки води і запікати при 180С 1год - 1год20хв.
Вистиглу рибу викласти на тарілку. Порізати на порційні куски. Прикрасити за своїм бажанням.
Смачного!!
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
15 листопада 2009 19:44
Повідомлення #435


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315


Це моє перше творіння з рибою.
Послала чоловіка по щуку, а купив коропа. Трохи переживала, коли робила. Сьогодні прикрасила і поїхали ми з рибою до свекрухи в село. Дуже мене хвалили, особливо свекор. request Тепер і сюди виставляю. Сильно не критикуйте.
Перейти на початок сторінки
котяра
15 листопада 2009 20:17
Повідомлення #436


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
Natalyadiva,
Рибка просто КЛАС!!!!!Ви молодець!!
Перейти на початок сторінки
котяра
15 листопада 2009 20:21
Повідомлення #437


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
Я теж фарширую коропа,тільки я ще додаю трошки мясного фаршу.(порада:я відбираю м'ясо від хребта,а хребет проварюю трішки,тоді відділляю легко рештки м'яса від хребта)
Вибачте що втиснула тут свої поради.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
15 листопада 2009 20:25
Повідомлення #438


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Танюша,дякую за пораду!!!
Перейти на початок сторінки
ir71
15 листопада 2009 21:09
Повідомлення #439


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Наталя,та ти така велика молодець!!!Рибка просто убойна!!!!
А ще як гарно оформила тарілку,любо дивитися і відразу хочеться кусочок потягнути...знаєш мені чомусь відразу пригадався стіл на весіллях.Точно така сама рибка на столах стоїть.А може й твоя смачніша.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
15 листопада 2009 21:19
Повідомлення #440


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Вітаю тебе з дебютом! Для мене всі супер-господині, хто вміє фарширувати рибу! Я ше ніколи не пробувала, але тут з вами ше й не такого навчишся smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 02:58

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100