ВАРЕНЕ САЛОНа 1.5 кг сала: 1 ст. оцету, 2-3 головки часнику, чорний перець мелений, перець червоний мелений гострий, сіль
Сало порізати на куски довжиною 10 см.
В кастрюлю налити воду і хай закипить. Викласти в кастрюлю сало, дати оцет. Варити сало 40 хв.
Поки вариться сало, змішати в тарілці сіль і перець чорний та червоний.
Почистити часник і потерти.
Сало витягнути з кастрюлі і обсипати сіллю з перцем з усіх боків.
Покласти в кульок і розкласти часничок по бокам. Завязати і залишити нехай вистигає. Так зробити з усіма кусками.
Коли сало вистигне, витягнути з кульків, скласти в посудину і тримати в холодильнику.
Це сало дуже полюбляє мій чоловік. Біля нього і я стала любителькою сала.