Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Пригощає Наталя, Рецепти Natalyadiva
Natalyadiva
21 серпня 2009 21:46
Повідомлення #141


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Булочки з абрикосами



Потрібно:
4 яйця
1,5 ст. цукру
приблизно 1 кг муки
1 пакетих сухих дріжджів (11г)
200 г масла
півлітра кислого молока
0.5 ч.л. солі
1 пакетик ванільного цукру
2-3 ст.л. олії
свіжі абрикоси
1 яйце для змазки

Дріжджі розвести в теплому кислому молоці, дати цукор, ванілін, сіль.
Муку розтерти з розмякшеним маслом, вибити яйця. Влити розведені дріжджі. Перемішати.



Підсипаючи муку, замісити тісто. В кінці замісу дати олію.



Залишити тісто на 2-3 години, нехай підійде.



Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
21 серпня 2009 21:56
Повідомлення #142


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Очистити абрикоси від кісточок.
Тісто збільшиться в об"ємі в 2 рази, сформувати булочки, в серединку класти абрикоси. Залишити їх, щоб підросли.



Потім змастити збитим яйцем і випікати при темп. 170-180С.



СМАЧНОГО!!!
Перейти на початок сторінки
Яночка
21 серпня 2009 23:03
Повідомлення #143


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Наталя, яке тісто!! Так підросло!Класс!
Перейти на початок сторінки
Larisa
21 серпня 2009 23:24
Повідомлення #144


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Натуль,які апетитні булочки !!!! МОЛОДЧИНКА !!!


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
22 серпня 2009 13:22
Повідомлення #145


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Яна, Лариса, дякую за відгуки!!!! love love
Перейти на початок сторінки
ir71
22 серпня 2009 20:53
Повідомлення #146


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Наталочко,це казка!!!!Такі красиві булочки,апетитні,пухкенькі.
А зі мною чомусь дріжджове тісто не дружить.Не виходять у мене пухкі булочки,а забиті.Може я мало мішу,а може мало маю терпіння,ще незнаю.Зато тепер знаю в кого питатися поради.

Перейти на початок сторінки
Надія
22 серпня 2009 21:16
Повідомлення #147


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Наталочка, гарні випечені булочки! love love
Я також печу булочки, але на пресованих дріжджах. А на сухих дріжджах ще не пекла. Тепер буду знати пропорції. Дякую за рецепт!!! tongue
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
22 серпня 2009 22:09
Повідомлення #148


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Іра, Надя, дякую за відгуки! Дуже приємно! love
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
22 серпня 2009 22:19
Повідомлення #149


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Баклажани тушені з овочами



2 баклажани
3-4 помідорки
2 перчини солодкі(в мене жовтий)
1 цибуля
1 морквина
зубчик часнику
сіль

Баклажан почистити і нарізати кубиками. Покласти на 8 хв в мікроволнушку на максимальну потужність.
Тим часом помідори нарізати дольками, перець кубиками.
Порізати цибулю, потерти моркву.
Все скласти в сковорідку і тушити на олії 8-10 хвилин, посолити. В кінці додати часничок потертий. От і все!!
Швидко і смачно!!!
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
22 серпня 2009 22:26
Повідомлення #150


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Аджика



Потрібно:
5 кг помідор
0.5 кг червоного болгарського перцю
1 кг моркви
0.5 кг цибулі
3-4 більші стручки гіркого червоного перцю
0.5 кг яблук
5-6 головок часнику
0.5 л олії

Всі овочі почистити і перемолоти на мясорубці.
Посолити. Варити в кастрюлі 1 годину.
Розкласти в банки і стерилізувати 30 хв від моменту закипання.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 21:38

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100