-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
а в нас весілля було 26.07.08,перед цим тиждень йшли дощі і надії ,що в цей буде сонце небуло, але дав Бог і була гарна, сонячна погодка. ось фото[att achment=16069]
які ж ви красуньки усі!!!! і Тернопіль рідний бачу
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
ще кілька фото знайшла)))))Весілля було в травні у м.Львові.Шлюб у церкві св.Андрія.
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
люблю фотки з церкви. Там можна "читати" обличчя. Ці фотки щирі і невимушені, природні
живемо біля Тернополя,але фото робимо тільки в ньому!
ага-ага я все записую, щоб потім не відкараскались коли буду збирати усіх в Тернополі на чатівку
Надивилася весільних фото, всі такі гарні !!! Напала на мене ностальгія і полізла я діставати свій альбом...Поздувала порохи...і аж страшно стало-вже десята річниця на носі... В лютому 2001 про цифрове фото ше мало хто чув, тому ловіть перефотографоване. Ми ше там такі молоді...!!!
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...