kristi sk.Ви, дуже гарна пара. Нехай вас Бог Благословить усім, що потрібно для вас. ПОдивилась на сніжок на вашому весіллі і своє пригадала. В мене весілля було в лютому, снігу намело кучу, боялись що гості до нас не поприїздять, через ті замети. Чоловікова сестра в Варшаві застрягла на сутки, мало не спізнилась на весілля , добре що в той день ніхто крім нас шлюбу не брав(то було 13 число і священник казав, що всі молодята відказались вінчатись в цей день, а ми вінчались) , то священник погодився трошка перенести вінчання, то вона ледь встигла. Але стільки снігу було, завал. І змерзли, але ніхто незахворів після весілля.
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
ПОдивилась на сніжок на вашому весіллі і своє пригадала
Те саме враження , бо ми також одружувались в січні , одразу після посту , було -20 градусів.Але все пройшло добре , ніхто не захворів, а морози добрій справі не завада .
Дівчатка , ще добавляю фотку, де плаття , бо було розшите зверху + кружева, то скільки фати я переміряла- ну все трохи якось не пасувало.Взаді на волоссі було 5 гарних маленьких трояндочок виложено , то вже якось йшло. Хоч дуже хотіла спочатку фату(всі кажуть , що це як оберіг нареченоі).Ще виставляю фотку тортика - він гарненький був, на фотці то так не передається - це був перший гарний торт , який я бачила вживу"не по телевізору", тоді я зовсім не розбиралась і не знала ,що є майстрині , які вміють робити "красивезні" торти
бо ми також одружувались в січні , одразу після посту , було -20 градусів.
ніякий холод Вам не завадив, дуже гарні пари, чарівні наречені, вам бажаю пронести кохання і взаємну довіру через все життя, через багато-багато років спільного життя
gutka, дуже вам вдячна за такі теплі слова ,І Вам також бажаю щоб Ваша сім"я була міцною фортецею,і щоб завжди панувало радість ,любов,щастя,взаєморозуміння та повага один до одного. Від щирого серця бажаю це всім всім нашим форумчанкам