Ми наклеїли такі наклейки на машини наших гостей. І ось вночі моя сестра з чоловіком поверталися з нашого весілля з такою наклейкою на номерних знаках і їх зупинила міліція (звичайно чоловік сестри трохи випив) і від тоді, а це вже три роки як у нього забрали права. і тепер він їздить на маршрутці і згадує наше весілля.
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Дівчата,всі такі красиві,просто!!!!!!! А наша Ластівка і Лана - ну просто!!!!!!!!!! такі красиві!!!!
Цитата: kosacjka
І ось вночі моя сестра з чоловіком поверталися з нашого весілля з такою наклейкою на номерних знаках і їх зупинила міліція (звичайно чоловік сестри трохи випив) і від тоді, а це вже три роки як у нього забрали права.
і смішно і грішно
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Ще й наше весілля покажу.. Одружувалися ми 2 роки тому 12.09.09.Погода була просто суперова - цілий день світило сонечко. Тільки,коли були у церкві падав страшенний дощ,але тільки ми з церкви - нам знову сонечко засяяло Весілля святкували з найближчими друзями та рідними(100чоловік).Цей день для всіх святковий та радісний,який ніколи не забувається......
наші свідки!!! Зажигали до останнього
і на останок, я любима
Сподіваюсь,гості були задоволені,бо всі до одного веселилися до кінця навіть моя бабця поїхала в 3ночі Загалом весілля вийшло у нас дружнє та веселе впринципі як і тепер наша сім"я
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!