От.. відбулось причастя, до якого готувались цілий рік...
Я мала декілька труднощів, перш за все з віночком... Його зробили просто величезним! Таким як у мавки))) І я його забрала вечером вже перед причастям і фактично більше ніде не могла купити простого маленького вінка. Хіба забігла перед сповіддю в магазин та набрала маленьких квіточок. Потім вночі плела сама віночок... Отаке-то... Вечером шось крутила-крутила волосся, але воно шось не накрутилось
Видно пінка слаба була... От.. З вінка повитягувала живі квіти та почіпляла ззаду на волосся. Нічогенько так получилось.. Плаття було трохи задовге, хоч швея переконувала, шо зробить все ок.. Мала через плаття нервувалась, бо мусіла в руках носити.. Коли причащали дитину, то я пропустила, бо як поналітали батьки фотографувати, то все мені заступили... Одна пані від мене аж дістала, бо так пхала мою дитину, шо я ледво стрималась не прибити її зовсім... А ше один пан получив по одному місці, бо став своїми капцями малій на сукенку.. То було як в божевільні якісь... Тих дітей, що попричащались, чуть не подушили, як котят... Так шо подивлюсь на саме причастя вже на відео.. Ну але зрештою, все було цивілізовано, окрім самого причастя. Я не можу зрозуміти одного, як так можна? Коли священик говорить не знімати в церкві, чому люди знімають все одно??? Як так можна? Значить на слова священика можна наплювати, чи як?
Ледве видерла дитину зі скупчення людей і повела фотографуватись в парк
Оце вона з хресною та сестрами