Вітаю матусю і Настусю з Першим причастям!!! Дуже гарне платтячко!!! Нам з навалою батьків перший раз повезло більше, бо причащали дітей в церкві св.Юра і був лише наш клас - помістилися всі і все бачили.
Натонько,вітаю усю вашу родину з першим причастям донечки!Нехай Господь благословить вашу красунечку на її життєвій дорозі.Хай росте здоровенькою,розумненькою та щасливою.А коли підросте,нехай буде такою милою,турботливою,красивою,доброю як її матуся!
Натонько, вітаю донечку і вашу родину з цим чудовим святковим днем, який буває лише раз у житті. Доня--красуня, нехай Господь благословляє таких гарних діточок. В нас причастя наступної неділі. Теж заздалегідь священники просять про гідне поводження. До причастя йде майже 200 дітей. Розбили на три неділі. Знімати має один оператор, тоді роздасть всім диски.
ія долучаюсь до привітань. Нехай Матінка Божа буде вам завжди заступницею і накриє своїм омофором. А донечка - маленька наречена, і позувати вміє гарно. А мамуся в чому була одягнена? А татко? Прохання сімейне фото викласти :)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Я Тебе вітаю, з великим святом Я Тобі бажаю радості багато, Хай сміється сонце з голубого неба І троянда перша зацвіте для Тебе, Хай в житті Твоєму горя не буває, На устах усмішка маком розцвітає, Хай для Тебе гарна буде кожна днина, Дорога Настусю, будь завжди щаслива! Ще Тобі бажаю цвітіння розмаю, Лагідного неба і рівних стежин, В день Причастя бажаю я любові, і від душі успішних перемог, Натхення,щастя світлого,здоров'я і хай тебе оберігає Бог!
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Плаття було трохи задовге, хоч швея переконувала, шо зробить все ок.
Малеча була дуже гарна. Шкода, що суконочка була задовга бо дітиска й справді почувають себе некомфортно в довгому, тай я не любитель аби мені волочилось під ногами. Суконочка сама по-собі дуже гарна. Простенька але водночас дуже вишукана. Так і має бути, як на мене. Як то кажуть скромність сестра таланту.
Віночок вийшов чудний! Вітаю щераз з таким гарним святом.
Шкода, що наші люди такі некультурні і неуважні до дітей. А те що в церкві поводяться як дикарі, то мені не дивно. В нас тут також є така церква де люди навіть до мировання не можуть піти спокійно по-черзі, ряд за рядом... пхаються так ніби отцеві мира не старчить на їх голови. У!!! Позабивала бим.