Вчора їздили до Львова на Краківській вибирати плаття до причастя. Тяжко я вам скажу заставити дитину мою приміряти сукні
Отож зупинились на отаких двох. Я не хотіла пишних сукенок, бо плаття для причастя повинно бути максимально скромне, що і намагалась пояснити дитині. Кольца в платті теж не подобаються, мені здається що то незручно дитині. І обов'язково до плаття потрібна накидка, піджачок коротенький, щоб закрити голі плечі, бо з закритими плечима не бачила суконь. Отже отакі
На рукавички не дивіться, то ми просто приміряли)))
Оця сукня для причастя обішлась нам би в 1000 грн., разом з накидкою, рукавичками і сумочкою. І ше кольца до неї йшли і ще це плаття було трохи задовге для неї і зверху би треба було на шиї там дещо підшити.
Зайшли ще в магазинчик поряд, це також на Краківському ринку, номер 72. Там знайшли отаке.
Чудесна господиня в цьому магазині, сказала що пошиє нам таке ж саме плаття, зробить довжину таку як треба, ззаду нічого стирчати не буде, бо всі плаття треба сильно на моїй худющій дитині затягувати і трохи негарно ззаду виглядає. І також пошиє нам сумочку, піджачок і буде все ОК
І ще зробить так, щоб плаття гарно дивилось без кілець, бо тут на фото воно якраз з ними, лежить якось так неприродньо...
І обійшлось оте все нам в 750 грн. Дитину обміряли, гарненько все розказали і хочу сказати дякую господині чудового магазину
Отак дівчатка, це вже реклама)))) Ага, і ще заодно прорекламую пані Любу, теж професіонала своєї справи, теж з Краківського ринку, котра продає білизну жіночу. Вона настільки в цьому розуміється! Вибирає таке, що на вас ляже і деально! Я оце їздила вже другий раз до неї. Продавець від Бога! Чесно