Фотки покажу)) Ліпше пізно ніж ніколи, правда?
То такий був стіл
Бринза
Помідори від Іри
Капуста, перець, морква, оцет, цукор і сіль. Шось типу квашеної капусти.
Соус до шашликуЦвітна капуста під соусом від Іри (посилання не найшла в каталозі)
Червоний соус до м'яса від ІриПечені помідори, перець і баклажани потім кубиками, зелень, сіль, часник і олія
Ітак... 10 чоловік. 4 кг шашлика (пішов весь) Більше нічого ніхто не їв... Ні хліба, ні капусти, ні печених овочів. Їли тільки шашлик, яєць трохи варених, бринзу, соус та овочі в чистому вигляді. І ще один кавун пішов. Ага.. і ше я зробила один салат з
майонезом Різала прямо там, пішов весь. Моїм гостям певно все-таки треба робити майонезикові салати, овочі не звикли ше їсти...
З пиття: 4 л томатного соку, 4 л горілки "Хортиці срібної" 1 солодка водичка, 1 без газу, 1 з газом мінералки.
З усього того я зробила висновок, що я господиня до одного місця