Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Святкові та буденні меню від Натоньки
Натонька
прагну досконалості...
22 серпня 2010 00:27
Повідомлення #41


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
О, тепер бачу соус! Отаке певно зроблю! belay
Як є ше шось, то давайте... І ше.. але то не в тему. Мені треба знати, як закрутити помідори на зиму, шоб то типу томатна паста була ...
Шо ви спати не йдете? smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 серпня 2010 01:34
Повідомлення #42


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Натонька
Мені треба знати, як закрутити помідори на зиму, шоб то типу томатна паста була ...

залий кипятком, зніми шкірку, перемели в блендері або на мясорубці, прокипяти 15хв і в стерильні банки під одіяло - а взимку робиш з того все, що душа забажає... зупу, соус, заправку - любе і різне.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
22 серпня 2010 01:36
Повідомлення #43


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
нічо собі.. так просто? І шо, ніякої солі там не треба?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 серпня 2010 01:40
Повідомлення #44


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Натонька
І шо, ніякої солі там не треба?

ніц, повна халява - я наробила минулого року щось 19 банок - розлетілись, наймодніша страва (для голодних і швидких)- поки кипить вода на спагеті, бігом соус приготувати і знайти не дуже всохлий шматок сиру lol

Цитата: Натонька
А можна її на шампура?

у принципі можна, але перед тим можна добре щіткою відмити і залити кипятком хвилин на 10, бо зовсім сира може і не спектись. І все одно у фольгу загорнути.
А ще можна порізати кубиками і тоді у фольгу на гриль (у формі відбивних - зі спеціями і шматочками сала).
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
22 серпня 2010 01:41
Повідомлення #45


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
дуже файно... треба буде зробити. Чому спати не йдеш? smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 серпня 2010 01:46
Повідомлення #46


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
а в мене дитина вже виспалась - тепер не знаю, коли ляже(я думала, що вона в 9 вечора засне до ранку, а то левеня в 12 встало "на повній зарядці" як каже братик - весела і щаслива)
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
22 серпня 2010 01:50
Повідомлення #47


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
не повезло тобі... Мої всі сплять, одна я сиджу, але вже йду певно, а то досиджуся так до ранку і мої повстають))) Зато найшла файні рецепти всякі smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
2 вересня 2010 21:40
Повідомлення #48


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Фотки покажу)) Ліпше пізно ніж ніколи, правда? smile

То такий був стіл



Бринза



Помідори від Іри



Капуста, перець, морква, оцет, цукор і сіль. Шось типу квашеної капусти.



Соус до шашлику



Цвітна капуста під соусом від Іри (посилання не найшла в каталозі)



Червоний соус до м'яса від Іри



Печені помідори, перець і баклажани потім кубиками, зелень, сіль, часник і олія



Ітак... 10 чоловік. 4 кг шашлика (пішов весь) Більше нічого ніхто не їв... Ні хліба, ні капусти, ні печених овочів. Їли тільки шашлик, яєць трохи варених, бринзу, соус та овочі в чистому вигляді. І ще один кавун пішов. Ага.. і ше я зробила один салат з майонезом Різала прямо там, пішов весь. Моїм гостям певно все-таки треба робити майонезикові салати, овочі не звикли ше їсти...

З пиття: 4 л томатного соку, 4 л горілки "Хортиці срібної" 1 солодка водичка, 1 без газу, 1 з газом мінералки.

З усього того я зробила висновок, що я господиня до одного місця laughing

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
gutka
2 вересня 2010 21:56
Повідомлення #49


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Натонька
З усього того я зробила висновок, що я господиня до одного місця

дуже ти не права....шашлик обожнюю,а з печеними овочами взагалі супер, а на десерт тільки кавун? я тобі зізнаюсь у мого чоловіка також д.н. випало на спеку- божевільну спеку, я ледь приготувала половину з того що планувала, особливо тяжко було готувати в духовці....
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
2 вересня 2010 22:05
Повідомлення #50


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Розумієш.. мене звинувачували, шо я минулого року наготувала купу і вони їли-їли і вже на шашлик їм місця не хватило. І казали, щоб я не робила нічого, хіба овочі шоб були. Ну і я намагалась зробити по ненашому, не по українськи))) Типу овочі і м'ясо, тобто шашлик. Бо минулого року і рулет м'ясний і оселедець... Якось то не вписується в правильне поєднання. Але я зрозуміла, шо люди наші ше до такого не звикли. От чесно.. ніхто крім однієї людини, тобто мого чоловіка не спробував помідорів отих солодкуватих. Народ хоче салатів з крабових паличок... Та нічого.. може колись перевчу... А десерт як я розумію взагалі не потрібен... Тай шо таке можна приготувати? Якшо ми туди прийшли в першій годині, то десерт був в 10 вечора.. Шо мало стояти на жарі стільки годин? Хіба кавун smile smile
Коротше... виправдовую самаа себе, але я певно облінилась і не зовсім продумала меню... Так собі думаю шо від мене всі пішли голодні.. Ну чому я не купила ше палицю ковбаси????

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 52
Гостей: 49
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100