Ірка-Шкірка, а про капусту то слухай.. купила оцей "люлю готовить" новий, то там якийсь такий прикольний кляр з меленими горіхами до капусти. Як думаєш, то шось людське? Вроді цікаво мало би вийти... Шось ти ссилку неправильну на соус дала... А салат - то не знаю чи вийде... бо в нас завтра базару нема і в понеділок 1-2 бабки хіба.. певно не куплю його... До речі.. розкажіть як ви бульбу печете?
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
правильне посилання - там друге повідомлення - подивись. а бульбу - рвемо на квадратики фольгу, розрізаємо навпіл картоплю, я готую соус: олія, сіль, спеції. Картоплю розрізаємо, вмокаємо в соус, потім у фольгу складаємо половинку картоплини, плястерок шпондера, кружельце цибулі, друга половинка картоплини і загортаємо.
В мене по тому посиланню таке пише "На жаль, Ваш пошук не дав ніяких результатів. Назад" Про бульбу зрозуміла. А довго печеться? Її треба скоріше пекти ніж шашлик чи обночасно?
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Натонька,я знаю файний рецепт бульби,але то в казанку,но зато пальчики оближеш!!! В казанок тре 1 літр олії налити,поставити хай добре розігріється(щоб шкварчало).В неї кидаєш помиту картоплю,але не велику,десь як грецький горіх,можна чуть більшу,а якщо велика,то розрізати на 4 частини.Час від часу поміщувати,аж поки не стане золотистого кольору. За той час поки картопля жариться робимо соус:1 пачкка майонезу,200гр сира твердого,1 головка часнику,перець і сіль до смаку. ВИймаємо картоплю з олії+соус і вимішуємо.Часник пахне,сир тягнеться,ммм...мням-мням!!! Це з розрахунку на 2кг картоплі
Картоплю розрізаємо, вмокаємо в соус, потім у фольгу складаємо половинку картоплини, плястерок шпондера, кружельце цибулі, друга половинка картоплини і загортаємо.
Я роблю майже так само,тільки без соусу,а соусом потім кожен собі поливає гарячу бульбу.Але обовязково спробую так,як ти Ірочко!