Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Святкові та буденні меню від Натоньки
Ірка-Шкірка
21 серпня 2010 23:24
Повідомлення #31


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
і можеш зварити цвітну капусту + соус
Перейти на початок сторінки
роксана
21 серпня 2010 23:27
Повідомлення #32


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Привіт. а може Закусочка -сир твердий -потерти на мілкій терці майонез часник можна ще варене яйце .консистенція густої сметани.Мастити на хліб.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
21 серпня 2010 23:38
Повідомлення #33


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
роксана, дякую smile можна і таке

Ірка-Шкірка, а про капусту то слухай.. купила оцей "люлю готовить" новий, то там якийсь такий прикольний кляр з меленими горіхами до капусти. Як думаєш, то шось людське? Вроді цікаво мало би вийти...
Шось ти ссилку неправильну на соус дала...
А салат - то не знаю чи вийде... бо в нас завтра базару нема і в понеділок 1-2 бабки хіба.. певно не куплю його...
До речі.. розкажіть як ви бульбу печете?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
21 серпня 2010 23:51
Повідомлення #34


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Натонька
Шось ти ссилку неправильну на соус дала...

правильне посилання - там друге повідомлення - подивись.
а бульбу - рвемо на квадратики фольгу, розрізаємо навпіл картоплю, я готую соус: олія, сіль, спеції. Картоплю розрізаємо, вмокаємо в соус, потім у фольгу складаємо половинку картоплини, плястерок шпондера, кружельце цибулі, друга половинка картоплини і загортаємо.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
21 серпня 2010 23:56
Повідомлення #35


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
В мене по тому посиланню таке пише "На жаль, Ваш пошук не дав ніяких результатів. Назад" smile
Про бульбу зрозуміла. А довго печеться? Її треба скоріше пекти ніж шашлик чи обночасно?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Славочка
21 серпня 2010 23:57
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ірусь, я той соус готувала!!! ой смачно!
а картоплю теж так печемо, ще часничку туди ж!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
21 серпня 2010 23:58
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Натонька,я знаю файний рецепт бульби,але то в казанку,но зато пальчики оближеш!!!
В казанок тре 1 літр олії налити,поставити хай добре розігріється(щоб шкварчало).В неї кидаєш помиту картоплю,але не велику,десь як грецький горіх,можна чуть більшу,а якщо велика,то розрізати на 4 частини.Час від часу поміщувати,аж поки не стане золотистого кольору.
За той час поки картопля жариться робимо соус:1 пачкка майонезу,200гр сира твердого,1 головка часнику,перець і сіль до смаку.
ВИймаємо картоплю з олії+соус і вимішуємо.Часник пахне,сир тягнеться,ммм...мням-мням!!!
Це з розрахунку на 2кг картоплі
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 серпня 2010 00:04
Повідомлення #38


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Натонька
Про бульбу зрозуміла. А довго печеться? Її треба скоріше пекти ніж шашлик чи обночасно?

Бульбу загортаємо у вугілля після першої порції шашликів.
Марічко, супер цікавий соус до смаженої бульби!!!

Цитата: Натонька
В мене по тому посиланню таке пише "На жаль, Ваш пошук не дав ніяких результатів. Назад" smile


вибачай, оце воно тут
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
22 серпня 2010 00:12
Повідомлення #39


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Цитата: Ірка-Шкірка
моя перша сторінка, друге повідомлення.

шось я торможу нині laughing все одно нічого не поняла))))))
мари4ка, дякую, то на майбутнє, коли куплю казанок smile
Цитата: Ірка-Шкірка
Бульбу загортаємо у вугілля після першої порції шашликів.

о, таке не вийде. бо там один мангал чи як там його на купу людей і весь час там жарять шось.. не вийде бульбу зарити. А можна її на шампура?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
мари4ка
22 серпня 2010 00:16
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Ірка-Шкірка
Картоплю розрізаємо, вмокаємо в соус, потім у фольгу складаємо половинку картоплини, плястерок шпондера, кружельце цибулі, друга половинка картоплини і загортаємо.

Я роблю майже так само,тільки без соусу,а соусом потім кожен собі поливає гарячу бульбу.Але обовязково спробую так,як ти Ірочко!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2024 17:20

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100