на жуки взяла помідори черрі, розрізала пополам. На багет намастила масло, ковбасу порізала тонко, вирізала формочками для тістечок, поклала на масло, потім половинки помідорів розрізала не до кінця і поклала на ковбасу. Маслини без кісточок на чотири частини, приліпила голову з четвертинки маслини. З дрібочки яйця зробила очі. В Лариси якісь піпші, але я не поняла з чого вона крапинки робила... А яйка звари, розріж вздовж, і почистити не забудь виколупай жовток, перемішай той жовток з каплею майонеза, натертою на дуже дрібній терці вареною ковбасою, посоли, поперчи, напхай в яйця. Положи яйця на солоний крекер, запхай з дрібної зеленої цибулі хвости, вуса з кропу, вуха з редиски або моркви, а очі саме складне - або перець чорний, а ліпше купи гвоздику. Ковбасу коли вирізаєш, лишаються обрізки, то ті обрізки натри до яєць. Шо добру пропадати?
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Наталя, просто золоту маму має твоя доня! Оце так придумати скільки всього і не полінуватися зробити! І красиво, і акуратно, і смачно, і дітям забавки, ще й маленькі favors вкінці святкування (то мій улюблений елемент)! Нічого собі!
Зрази картопляні з яйцями, дзадзикі в банці))) соус до шашлика червоний, пиріжки на один укус, від Клари з кукінга (дуже суперові, вдалі пиріжки, частенько їх роблю) і малосольні огірки.
Рулет з курячих стегенець, трошки крупніше)
Ну і шашлики. А на солодке кавун. Горілки випили 2,5 літри "Хортиці Срібної" 1,5 л води солодкої, 2 л води мінеральної і 2 л томатного соку. І ще 1 бутилку вина. Пили 5 людей горілку, 2 - вино. 1 людина не пила спиртного зовсім. Хліб не їли зовсім. Отаке-то)))
--------------------
Наталь,ти наготувала,то вже наготувала,молодець. Хто б дурний їв хліб,коли були двоякі пиріжки?Хоча твій хліб з часником був не гірший за пиріжки.Добре,що не робила тазіковські майонезні салати,свіжі овочі підійшли сюди ліпше.Сподобались стегенця фаршировані,дуже апетитні. Чоловіка з Днем Народження вітаю,хоча трохи пізно.Нехай шанує таку хорошу господиню!
Натонька,ну ти й молодець!!!!Попрацювала на славу чоловікові.Мені не дивно що після такої кількості різноманітних закусок(та ще й мясних!!!)твого шашлику на всіх хватило(3кг).Я коли на природі роблю свято то більше беру овочів і фруктів і тому звісно мяса на шашлик більше.А ти спочатку всіх нагодувала смакотами а потім місця у животі на шашлик,гостям забракло. А рулет з курки такий апетитно-симпатичний!!!!!!Я вже хочу...
Люба, та після того "майонезового сообщества" я взагалі не роблю майже нічого з майонезом Вітання передам)
Іра, то в нас тіпа м'ясна вечірка була Для любимого чоловіка) А народ майже й нічого не їв, поки шашлик не посмажився, казали місце лишають) Подружка казала, шо на 8 людей замало одного кавуна, а його менше половини з'їли)) Може то тому, шо в мене всі худющі були? Крім нас з чоловіком))))
--------------------