Ні, ну так не буває!!!!
І все- таки , виходить, буває?!
Буває ДИВО!!!Буває СВЯТО!!!
Ще не так давно я не могла натішитися подаруночком від кіровоградського Миколайчика (Піто4ки)-усі знали: і на роботі, й на вулиці! Вітали і навіть( сподіваюся, по-доброму) мені заздрили! Не минуло й тижня , як принесли прямо додому мені пакуночок від миронівського Миколайчика (на ім"я Волошка),а там -диво-футболка з логотипом нашого сайту!
І ось знову (цього разу-львівський) Миколай (на ім"я Ірка-Шкірка) завітав до моєї оселі!!!!!!!!!! Ірусю, навіть не знаю, якими словами ДЯКУВАТИ!!!! Я роздрукувала ссилку, яку ти вчора прислала,- і о 8-й ранку була на пошті.
Переді мною, правда, вибачилися, сказали, що ніби-то вкидали до скриньки повідомлення, що розберуться... Але то вже мені було все рівно. Іриночко! Дівчатка! Сказати, що я рада й щаслива- це не сказати нічого! Я- ніби в казці або вві сні!!!! Я безмежно вдячна долі за те, що вона подарувала мені СВЯТО СПІЛКУВАННЯ, СВЯТО ЗУСТРІЧІ, СВЯТО ДОБРОТИ!
На жаль, сіли батарейки (я ж не очікувала-й не зарядила!), тому фото неякісні! Але чекати до завтра я не можу! Тому й виставляю, які вийшли!!!!
Миколайчик дуже щедрий! Чого тільки не приніс він!
Тут і барвисті новорічні серветки- паперові й льняні, галаретки, будини, ваніль- цілий скарб!!!! А ніж для піци! А записничок для рецептів! Шоколад! журнали з рецептами- новорічними, різдвяними, польської кухні! І- книги!!!! Іринко! Роботи з мене ніякої: я дочитую першу книгу- різдвяну казку про Львів Н.Шевченко "Містичний вальс" (читається на одному диханні!)- і водночас уже проглядаю іншу- Г.Маценко "Славетні гості Львова". Мої колеги (хіба ж могла я не взяти на роботу й не похвалитися?!) вже пишуться в чергу на читання. І звичайно ж , листівки! Перечитую їх уже вкотре! Одним словом- СПАСИБІ!!!!!