Привіт усім. Сьогодні знайшла у поштовій скринці повідомлення про посилку , та от від кого це залишеться загадкою до завтра , бо з самого ранку побіжу на пошту...я цілу ніч буду думати і гадати від кого... а от форумчаночка яка посилала може бути спокійна
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
не можу я зловити той день, який наразі стає все коротшим і зробила фото своїх дарунків вечері, тож я отримала від Оленочки прес для виготовлення печенька
набір зі сніговиками: прихватка і рушничок і таку пасту для канапок з в"яленими помідорками, оливками, томатною пастою та оливк.олією, спеціями
О, такий шприц мені б теж підійшов :) Чи то в нас десь таке продається?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівко пишіть адресу для голови профкому то муситься купити
Дякую, сонечко, але профсоюз хабарів не бере
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
пасту для канапок з в"яленими помідорками, оливками, томатною пастою та оливк.олією, спеціями
дуже гарні та цікаві подарунки, вітаю!!!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: