В суботу минулу побачила у поштовій скриньці заповітну записку з пошти про посилку - моїй радості не було меж. Не зважаючи ні на що полетіла на пошту - спочатку мене "порадували" що в суботу посилки видаються лише до 15.00, але зважаючи на частоту відвідування мною пошти минулого тижня (по роботі) мене там вже знали в обличчя, тому посилку віддали від
Марянки (Vainrauh) таки в суботу. Ви думаєте, я побігла з нею додому??? Помиляєтесь - потопала-поїхала забирати з ремонту свою Пусю (дівчата знають її особисто
)... Аж коли приїхала додому, з нетерпінням відкрила і побачила:
Святкова серветка з дідом Морозом, новорічні серветки, тарілочка, паперові формочки для маффінів, сільничка-перчівничка, домовичок, сніжинки на ялинку, шоколадка, ніж для чищення овочів, лопаточка силіконова і відкриточка з дуже гарним привітанням!!!
Моїй радості не було меж - видзвонювала до Натоньки не раз - натиринділися навіть не буду писати скільки то було в часі - мала я ж поділитися радістю з вами - просила Натоньку написати про отриманий подарунок...
А у вівторок прийшов ще один Миколай (я ще була заспана) - приніс ще пакуночок - я відкриваю, а там футболка наша дрімфудівська від Волошки - у мене вже на той час забракло слів. З Сашею також поговорила хоч трішечки...
А сьогодні до мене прийшов ще один Миколай (за допомогою Христі з чоловіком - їм величезне дякую!!!) - потім похвалюся - біжимо вечеряти.
Марянко, Сашо, дуже велике вам дякую!!! Стільки радості, щастя і гарного настрою ви принесли у наш дім
!!!