Наталька! Не думала, що так швидко приїде подаруночок! Тільки вчора відправила, а тут вже звіт на сайті. Ну й оперативно наша пошта спрацювала. Хоч би на наступний тиждень... Але скільки там їхати зі Львова у Львівську область. Добре, що хоч все ціле доїхало, а то я Ластівочку нашу шановану не послухала, та й відправиле дещо таке, що може побитися. Просто як побачила набір для спецій у вигляді клубнічок, то подумала, що це буде дуже символічно (від Klybnichku). А ще дуже хотілося пошвидше відправити куплені подаруночки, бо купляла їх з Миколаєм з великою відповідальністю і піднесеним настроєм. Дуже сподіваюся, що гостинці сподобалися і пригодяться. Ще раз вітаю із новорічним та різдвяними святами, що до нас наближаються.
Я сьогодні також отримала подаруночок!!! Я трохи нетерпляча, що тут приховувати, тож тільки переступивши через поріг дому, приступила до розкривання пакунка! Іринко, я Тобі дуже вдячна за подарунки, за ту радість, яку Ти мені подарувала!!! Я з радістю буду користуватись новими кухонними приладдями, а Миколайка продегустую з кавою Велике-велике дякую!!!!!!!!!!!!!!!! Ось подаруночок для мене, чемної:
Новорічна відкритка, шоколадний Миколай, часнодавка та кухонна лопатка П. С. Подаруночок для своєї форумляноньки вже відправила. Чекаю з нетерпінням звіту Наталя, вітаю з чудовим подарунком!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Я ж недаремно говорила, що мій Миколай старий і шкутильгавий! Доки він десь швендяє. молодий і красивий вкинув до моєї п/ скриньки повідомлення про те , що подаруночок для мене вже на почті. Не знаю, як я витримаю до понеділка ( у нас пошта в суботу й неділю не працює, правда завтра з"їздимо в наше відділення- а раптом?!!!). А ще ж інтрига в тому, що в повідомленні не вказано, хто й звідки- тільки моя адреса! Ні, їй- богу , не спатиму сю ніч! А ще щось з компом твориться! Якщо я раптом зникну і не подякую в понеділок сердечно Миколайчику, то не подумайте чогось поганого- справа тільки буде в техніці.
Так цікаво, ще такого випадку не чула, щоб як у Klybnichka, подарунок дійшов менш ніж за сутку. Видно, в добру хвилину віправила свого Миколая наша Klybnichka.
Solka,вітаю з подаруночком!! Я сьогодні теж ходжу після обіда доволна,як слон,звонила начальник нашого відділення,що є мені посилочка,і повідомлення теж принесли.
Цитата: lana
у нас пошта в суботу й неділю не працює,
Добре,що у нас в суботу на почті робочий день,то я вже завтра побіжу
Дівчата, дуже дякую вам за вітання! Уявляю як ви з нетерпінням і цікавістю чекаєте своїх подарунків гра дарує всім чудовий настрій
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: