Зустріла і я сьогодні Святого Миколая на почті,коли оформляла передплату га наступний рік,і він мені нагадав,що вже час відправити подаруночок одній дуже хорошій людині,яка сидить,як на голках,і вже на нього чекає.Так що вбила я сьогодні два зайці,як то кажуть,одним пострілом:і передплату оформила,і посилочку відправила. А двома днями раніше,десь о 6,15 ранку ,коли чоловік пішов збиратися на роботу,завітала до мене муза,і з її допомогою,ось що вийшло.
Через поле,через гай, Ходить Святий Миколай. І далеким,і близьким, І веселим,і сумним, Подарунки носить всім І великим,і малим.
Свято радості й добра, Свято миру і тепла. Тож гарнесенько сідайте, І посилочки чекайте. Щоб повірили усі, І дорослі,і малі, Чудеса є на землі!!!
Через поле,через гай, Ходить Святий Миколай. Слідом Новий Рік іде, Нові звершення несе. І Христос родитись має, Він прощення посилає.
Тож бажаю всім добра, І здоров"я,і тепла, Нових друзів,і старих, І веселих,і сумних. Вірте,подарунки будуть всім, І дорослим,і малим.
Через поле,через гай, Ходить Святий Миколай.....
Трохи косо,криво,як тут вже хтось писав з дівчат,та що склалося,те і є.
наталія3105, такий гарний вірш, я собі його в записничок кинула (з твого дозволу). Не знаю дівчата де ви того Миколая здибаєте, бо я скільки днів не шукаю - ніхто не бачив то вже мушу сама щось мудрувати
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Klybnichka УРА!!!!!!!!!!!!!!!!Сьгодні прийшов до мене Миколай від Оксанки-Klubnichka зі Львова. Чесно кажучи несподівалася такого швидкого та щедрого Миколая, а він дійсно розщедрився фото неконче якісне тому я з великим задоволенням опишу шо мені приніс Миколай набір форм для кексиків дуже гарну новорічно-різдв*яну свічку суміш перців, італійські трави, ванільний цукор, порошок для печива новорічні серветки(ну дуже красиві) керамічну ложку-підставку набір для перцю і солі клубнічки шоколад дольче і новорічний пакуночок, який я вже зїла а також відкриточку з дуже гарним привітанням Величезне тобі спасибі Оксанко, дуже дякують тобі діти за цукорки, дійсно гарний подарунок, ще раз дякую, нехай тобі теж Миколай швидко принесе пакуночок, прийми і моє вітання з наступаючими святами
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
наталька вітаю тебе з чудовими даруночками! Сьогодні і я відправила Миколайчика до хорошої форумчанки. Надіюсь що все дійде вчасно,а головне в цілості. Якщо від нас з Закарпаття доставили ялинку до Ватикана,то не маю сумніву,що мій Миколай знайде чобіток вчасно